Babyen kommer til å få sjokk når han finner ut hvor han kom fra. For det var ikke morens mage!

6382

Alice Hohenhaus fra Queensland i Australia, var bare 4 år gammel da hun ble diagnostisert med leukemi. Etter 4 år med intensiv behandling, så sykdommen ut til å være overvunnet.

Men da hun var 9 år gammel, kom sykdommen tilbake, og jenta måtte gjennomgå strålebehandling.

16 år etter at Alice ble født, ble moren henne Teresa gravid igjen. Hun var allerede mor til 5 barn, og hadde tatt vare på ytterligere 15 fosterbarn iløpet av livet sitt.

Alice var ved morens side gjennom hele svangerskapet. Hun var med på ultralydundersøkelser, og fikk høre babyen i morens mage.

Da Alice var 23 år gammel, ble hun også gravid – men hun mistet barnet i den 15. uken. Strålebehandlingen hun hadde fått i kampen mot leukemi hadde ødelagt livmoren hennes. Legene fortalte henne at hun aldri ville være i stand til å få barn.

Når Teresa så hvor ulykkelig datteren ble for at hun ikke kunne få barn, bestemte hun seg for å gjøre noe med saken. Da ble hun datterens surrogatmor!

Teresa var rett for at det skulle oppstå problemer under svangerskapet, noe som ville knuse datteren enda mer – men heldigvis gikk alt som smurt, og etter 9 måneder fødte hun en frisk liten gutt. Og til den spesielle anledningen, leide de inn en fotograf for å dokumentere det spektakulære øyeblikket.

Lille Parker er sunn og frisk og han kom trygt til verden. Han er Alice og Teresas største skatt. Alice er utrolig takknemlig for at moren hjalp henne med å oppfylle drømmen hennes om å bli mamma.

Alice og sønnen Parker er fortsatt i god helse, og har det godt. Nå vurderer de til og med å gi Parker en lillebror eller lillesøster.

Alice har virkelig en spesiell mor, som gjør alt for at datteren skal ha det bra. Hun må virkelig ha et stort hjerte!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!