Pappaen venter utålmodig på å få bestille. Men når servitøren kommer, bryter han ut i tårer!

4129

Prøv å se for deg hvordan det føles hvis et elsket familiemedlem jobber i militæret, og må reise til den andre siden av jordkloden. I over ett år er det nesten ingen kontakt, og du vet at personen er i et urolig område.

Så prøver du å forestille deg hvordan det føles å gjenforenes med vedkommende etter 14 måneder – uten at du forventer det.

Hvordan hadde du reagert? Antageligvis på samme måte som Greg Harris.

Cory, Gregs sønn, jobber i det amerikanske marinekorpset. På sitt siste oppdrag, tilbrakte han 14 måneder i Japan. Det lange oppholdet i utlandet var en stor påkjenning både for Cory og familien. Han ønsket derfor å gjøre noe veldig spesielt når han skulle reise hjem igjen.

Hendelsen utspilte seg på en restaurant, og ble heldigvis filmet, slik at vi nå kan nyte det rørende øyeblikket.

Familien sitter på en restaurant, og Corys far sitter utålmodig og venter på at servitøren skal komme og ta bestillingene. Men når servitøren kommer bort til bordet, klarer ikke faren å holde tårene tilbake.

Se selv i videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!