Hun våkner og kjenner at ektemannen er iskald og stiv. Så innser hun feilen hun har gjort!

179454

«Gå aldri og legg dere uenige.» er et råd mange gamle ektepar gir til unge par.

For småbarnsmoren Ashley Murrell, skulle det vise seg å være en katastrofal beslutning å tvinge ektemannen til å sove på sofaen etter en krangel. Da hun våknet neste morgen, fant hun ham på sofaen – død.

Ashley og ektemannen Mikey møttes i 2007, og giftet seg 3 år senere. Mikey adopterte Ashleys 14 år gamle datter, og i 2013 fikk paret også tvillinger.

De var en lykkelig familie.

Mikey jobbet med å vaske tepper, noe som var en slitsom jobb. Den siste tiden hadde han jobbet ekstra mye. Noen ganger kunne han jobbe 16 timer i strekk, 7 dager i uken.

Da han kom hjem, var han så sliten at Ashley irriterte seg over at han jobbet så mye og ikke hadde energi når han kom hjem.

Hun visste at familien trengte penger, men taklet ikke å se mannen sin så sliten hele tiden. Hun følte at han var i ferd med å brenne seg ut.

Og en kveld ble det for mye for Ashley.

«Da han kom hjem den kvelden, var han utmattet. Jeg har aldri sett ham så sliten. Jeg taklet ikke å se det, og ble sint. Jeg var lei av det.» forteller hun.

Paret kranglet, og Mikey fikk beskjed om å sove på sofaen.

Da hun kom inn på stuen neste morgen, skjønte hun umiddelbart at noe var galt. Mikey lå på sofaen, i nøyaktig samme posisjon som kvelden før. Men han var helt stiv, og grå i ansiktet.

Hun la hånden på ham, og kjente at han var iskald. Da fikk hun panikk, og begynte å skrike. Naboene kom for å hjelpe henne, og nødetatene ble kontaktet.

«Jeg hadde så dårlig samvittighet. Jeg var sint på meg selv fordi jeg tvang ham til å sove på sofaen. Jeg kan ikke forstå at de siste ordene jeg sa til ham var av sinne.»

Etter Mikeys død, fant Ashley ut hvorfor han hadde jobbet så mye. Han prøvde å spare opp penger for å ta med familien på ferie.

«Det var forferdelig å finne ut at han sparte til en ferietur. Ord er ikke nok til å beskrive det.»

Mikeys død har gitt Ashley et nytt perspektiv på livet, og hun ønsker nå å tilbringe så mye tid med familien som hun kan.

Obduksjonen viste at Mikey ble kvalt til døde i søvne, men årsaken er uklar. Ashley tror selv at det var på grunn av en gammel ryggskade som han aldri ble helt kvitt.

8. juni ble Mikey begravet, og Ashley hadde noen viktige ord å dele i begravelsen:

«Kyss dine nærmeste og kjæreste, og la dem vite at du er der for dem. La dem vite at du elsker dem, fordi de kommer kanskje ikke til å være der for alltid.»

Jeg ble utrolig rørt av historien, og føler med Ashley og familien. Men beskjeden hennes bør vi alle ta til oss.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!