Hunden nekter å forlate graven. Men når kvinnen finner ut HVORFOR reagerer hun med en gang!

173181

Hunder er utrolig lojale og følsomme dyr, med sterke instinkter. Vi er nok mange som har hørt om hunder som ikke vil forlate eiernes grav etter de har gått bort. Men til tross for hvordan det ser ut, er ikke dette en av de historiene.

 

Vesna Mihajloski fra Serbia var på vei hjem forbi kirkegården en dag dag da hun så en hund som forsvant ned ved den ene gravsteinen. Når hun gikk nærmere for å se etter hunden igjen, oppdaget hun noe utrolig.

Hunden hadde ikke lagt seg på graven for å være nær sin avdøde matmor eller matfar, men hadde gravd ut en liten, trygg hule til valpene sine.

Den firbeinte mammaen var utsultet, og hadde fulgt instinktene sine: Grav frem en trygg plass til valpene, og så gå ut for å finne mat. Det var tydelig at hun ikke hadde noen eier, og at hun lenge hadde måttet kjempe for tilværelsen.

Men til tross for at mammaen er en løshund, viste hun ingen tegn til skepsis eller aggresjon når Vesna kommer bort. Hunden viser heller litt stolt frem valpene sine, og legger seg ned. Hun er utslitt, og trenger hvile.

Vesna klarer ikke å forlate den lille familien slik, og lykkes snart med å få dem alle med seg hjem.

Nå skulle endelig mammaen få seg et ordentlig hjem, og valpene hennes er trygge! De fire valpene får nå masser av mat, og de vokser seg større og sterkere for hver dag.

I bakgården lager Vesna til en liten luftegård, slik at valpene kan leke, løpe og utforske – og mammaen kan slappe av i skyggen.

Vesna tok også med alle valpene til dyrelegen for å sjekke at alt var i orden med dem, og for at de lettere skal få nye, gode hjem.

Jeg tipper at mange kommer til å ville adoptere en slik valp – bare se hvor herlige de er!

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også elsker dyr!