23. juli 2024

Gråtkvalt prøver moren å feste det avkuttede hodet på barnet igjen. Årsaken til ulykken er altfor vanlig!

Følgende historie er ekstremt tragisk, men minst like viktig – fordi den peker mot en av de verste feilene vi mennesker gjør.

Denne historien ble skrevet av en ambulansearbeider fra San Diego i California (USA). Det fryktelige scenarioet han beskriver får en hvilken som helst annen jobb til å virke som barnemat.

«For de som ikke vet det, jobber jeg som ambulansearbeider i sør San Diego. Vanligvis deler jeg ikke ting som dette på et så offentlig forum, men jeg håper at denne historien får en av dere drittsekker der ute til å tenke dere om før dere kjører bil etter å ha drukket alkohol.

For noen timer siden ankom jeg stedet der en trafikkulykke hadde oppstått. En bil lå på taket, og en annen bil sto inn i en murvegg. Det satt en kvinne på fortauet, dekket i blod med et barn i armene – barnet var delt i to. Moren prøvde desperat å sette barnets avkuttede hode på igjen for å gjøre ham hel.

Fra den andre siden av veien kom det løpende en mann med en livløs jente i armene. I det jeg gikk ut av ambulansen, kastet han bokstavelig talt 7-åringen i armene på meg. Han sto der og så på at jeg pumpet henne full av medisiner, satte en tube ned halsen hennes, og sendte strøm gjennom kroppen hennes. Bilen deres hadde blitt påkjørt av en fyllekjører som kjørte i 100 kilometer i timen, på rødt lys. Jenta ble kastet 10 meter ut av bilen og guttens hode ble kappet av av den andre bilen. Begge foreldrene og den fulle sjåføren gikk uskadet fra ulykken, mens begge barna døde. Jeg så en familie bli ødelagt i dag. Alt på grunn av en fyllekjører.

Ikke vær en idiot!»

Det kommer aldri noe godt ut av å kjøre i beruset tilstand. En ting er å skade seg selv, men man setter alle rundt seg i fare, og det er ofte de uskyldige som må lide.

DEL denne historien så flere kan se de forferdelige konsekvensene denne ugjerningen har!