Den forlegne kvinnen ligger på røntgenbenken. Men når legene ser problemet, må de operere umiddelbart!

178488

Da Emily Georgia fra East Preston i England ble innlagt på sykehuset, var skammen større en bekymringen.

Den 20 år gamle kvinnen hadde en lang natt bak seg, hvor noe hadde gått fryktelig galt. I løpet av natten hadde hun og partneren hennes gjort en forferdelig feil med et sexleketøy – en feil som fikk flaue konsekvenser.

Emilys partner hadde stappet en såkalt buttplug inn i baken hennes, men det 10 centimeter lange leketøyet var snart for langt inne – og umulig å få ut igjen.

Etter at alle forsøkene på å få den ut hadde mislyktes, feiget også den klønete elskeren hennes ut.

«Jeg er virkelig lei for det, men jeg må stå opp tidlig i morgen.» sa han, og etterlot Emily alene med problemet.

Han mente at leketøyet ville komme ut av seg selv før eller siden.

Noen engstelige timer senere, måtte Emily innse at hun måtte oppsøke profesjonell hjelp. Da dro hun til sykehuset.

Der var hun så flau at hun ikke engang fikk til å forklare sykepleierne hva som hadde skjedd. Hun beskrev hendelsen på et papir, og overleverte det til kvinnen i resepsjonen.

Men sykehuspersonalet kunne betrygge Emily: Hendelser som dette skjer oftere enn man tror, og sykepleieren kunne fortelle at hun hadde sett mye rart i løpet av sin tid i yrket.

Etter tre timer på venterommet, ble Emily operert, og leketøyet fjernet.

Røntgenbildet viser hvor stort behovet for medisinsk hjelp faktisk var. Leketøyet hadde allerede kommet farlig nærme tarmveggen, og de skarpe kantene på den dekorative steinen kunne ha forårsaket alvorlige skader.

«Det var ikke så flaut som man skulle tro. Folkene på akuttmottaket ser slike ting nesten hver dag.» forklarer den unge kvinnen.

«De var så trivelige og morsomme, at jeg følte meg trygg hele tiden. Derfor er det også enkelt for meg å snakke om det nå.»

Emily er lettet over at problemet ble løst, og oppfordrer alle andre til å oppsøke medisinsk hjelp umiddelbart hvis de opplever noe lignende.

Del gjerne den bisarre historien med vennene dine på Facebook!