Mammaen ble lei av den late tenåringen sin. Da laget hun syv regler, som nå deler internett i 2!

1933

En anonym mamma fra Australia har de siste dagene fått mye oppmerksomhet på internett, etter at hund delte et bilde av familiens regler.

Sunshine Coast Daily skriver at moren delte et bilde av reglene moren hadde laget for sin late tenåring – og reglene deler nå internett i to. Noen hyller henne, mens andre mener at reglene ødelegger tenåringens liv.

«Vi elsker datteren vår til månen og tilbake, men siden hun fikk førerkortet har alt bare blitt verre og verre.» sier moren.

Moren satte seg derfor ned med faren for å diskutere hva de skulle gjøre med saken. De bestemte seg da for å lage en rekke regler som datteren nå må forholde seg til.

Slik ser listen ut:

«Dette kommer til å overvåkes, og hvis du ikke følger reglene, og ikke er fornøyd med hvordan vi gjør ting her i huset, kan du finne et annet sted å bo (PS: Nei, vi kaster deg ikke ut, det kommer til å være ditt valg hvis du velger å ikke følge disse reglene).

– På de dagene du har fri, må du stå opp klokken 10. Stå opp, kle på deg, få deg et liv… (gå en tur eller få deg en hobby). Du får ikke sove bort dagene lenger.

– De kveldene vi skal jobbe neste dag (søndag-torsdag), skal du være hjemme innen klokken 22:30

– Hvis du vil dra ut i helgene og komme hjem etter midnatt, så får du finne et annet sted å sove. Det er ikke rettferdig at vi skal bli vekket av at du kommer hjem til alle døgnets tider, sene kvelder og tidlige morgener.

– På arbeidsdager skal du rydde og gå ut med søpla før du begynner på jobb.

– En gang i uken skal du rengjøre hele badet.

– Du skal sørge for at rommet ditt er rent og ryddig. Dette er vårt hus, og vi kan derfor bestemme hvordan hele huset skal se ut.»

-Du SKAL være hjemme mellom klokken 17 og 18:30 mandag – torsdag, for hjelpe til med middagen, og spise med familien. Deretter SKAL du vaske opp og ta med ALL søpla ut. Så kan du dra ut med vennene dine hvis du vil, frem til klokken 22:30.

Mange som har sett bildet sier at foreldrene er altfor strenge, og mener at 18-åringen må få leve sitt eget liv. Andre er enige med foreldrene om at det er de som bestemmer under deres tak.

Hva mener du? Fortell oss gjerne din mening i kommentarfeltet.

Del artikkelen med vennene dine på Facebook!