Jordmoren skanner magen til den skadde gravide kvinnen. Så forteller hun den forferdelige nyheten!

152080

Emma Fairbairn hadde alt på stell. Den unge britiske kvinnen var gravid i sjette måned, og kunne ikke vente til å ønske sin lille sønn velkommen. Svangerskapet gikk som det skulle, og Emma så frem til å holde sin første baby i armene sine.

Men så kom den skjebnesvangre dagen – dagen da alt forandret seg, for alltid.

Emma var involvert i en alvorlig bilulykke. Redningsarbeiderne var raskt til stede, og fikk fraktet henne til nærmeste sykehus. Hun var naturligvis engstelig for babyen, men i ambulansen kunne hun kjenne at han sparket.

Neste morgen ville jordmoren undersøke babyen.

Da fikk Emma beskjeden ingen foreldre vil høre: Barnet hadde ikke puls. Det var ingen tegn til liv. Emma var i sjokk – så fikk hun den verste beskjeden: Hun ble nødt til å føde sin døde baby.

28. mai 2017 som lille Flynn til verden. Han veide bare 632 gram, og fikk aldri åpnet øynene. Men Emma elsker ham over alt. Hun publiserte noen bilder på Facebook, med noen rørende ord:

«De siste 27 timene har vært de verste i mitt liv. Å vite at han er bort, og at jeg aldri får oppleve at han åpner øynene, gråter eller tar sine første skritt. Den lille kroppen hans tålte ikke smerten og påkjenningen av den forferdelige ulykken. Og det var ingenting vi kunne gjøre for å redde ham. Selv om kroppen min var der for å beskytte ham. Hvil i fred.»

Disse bildene er rett og slett knusende. Ingen mor skal måtte oppleve noe slikt.

Forhåpentligvis får Emma den støtten og kjærligheten hun trenger for å komme seg gjennom den tunge tiden. Heldigvis har hun en stor familie og mange venner.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!