13. juli 2024

Legen sier at hun innbiller seg symptomene. Men når han ser henne SLIK, skjønner han hva som er galt!

Et par dro på akuttmottaket på et sykehus, og ble avvist – to ganger. Legen mente at 33 år gamle Crystal Brown fra Australia bare innbilte seg at hun var syk. Så hun og kjæresten Joseph Papa ble sendt hjem.

Men de skulle returnere til sykehuset – og bli der i over 10 måneder.

«Innen en time ble hun lagt i kunstig koma, fordi hun ikke fikk til å puste.» sier Joseph om den tredje gangen de dro til sykehuset.

Det viste seg at Crystal led av en sjelden sykdom, og satte henne i en livstruende tilstand.

Tobarnsmoren ble diagnostisert med «Guillain-Barre syndromet», en nervesykdom. Det finnes flere varianter av sykdommen, men de vanligste symptomene er lammelse og sanseforstyrrelser. Åtte prosent av de som blir rammet av denne sykdommen dør.

Crystal overlevde den verste fasen av sykdommen, men måtte jobbe seg gjennom rehabilitering i flere måneder. Det var en lang og vanskelig prosess, som i utgangspunktet begynte for at Crystal skulle få tilbake følelsen i beina – men etter tre måneder hadde hun følelse i både armer og ben igjen.

De neste ukene var også nådeløse. Hun måtte lære seg å puste, tygge og spise på egen hånd igjen. Enhver enkel, hverdagslig oppgave ble utrolig vanskelig. Men 10 måneder etter at hun ble innlagt på sykehuset, klart hun å gå igjen, og hun kunne selv gå til kjøleskapet og hente seg noe å spise eller drikke.

Crystal og Joseph anslår at rehabiliteringen vil være helt ferdig innen 2 år.

Nedenfor kan du se video, laget av Joseph, hvor han dokumenterer kjærestens opphold på sykehuset.

Crystal var veldig uheldig, men hun hadde sin støttende kjæreste ved sin side hele tiden. Han har vist sin støtte og kjærlighet, og hun har vist sin styrke og vilje til å beseire sykdommen. Stå på!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!