Mammaen døde av kreft. Åtte timer senere, fikk barna en beskjed som rystet alle!

9098

Yvonne og Robert Stickland møttes for første gang på Niue, en øy i Stillehavet. Robert så Yvonne kjøre forbi på en motorsykkel, og visste umiddelbart at det var kvinnen i hans liv.

Han lette opp henne og ble forelsket med engang. Paret giftet seg da hun var 18 og han var 23 år gammel.

Yvonne og Robert hadde fire barn sammen: Ken, Kathleen, Russell og Marion. De flyttet senere til Auckland i New Zealand.

«De pleide å ta oss med til forskjellige steder for å besøke strender og for å campe. Vi har alltid feiret bursdagene våre med selskap.» forteller datteren Kathleen, som i dag er 50 år gammel.

«De var veldig gode foreldre. Vi er beæret over å være deres barn.»

Robert vokste opp i England og hadde en vanskelig barndom. Sønnen Ken, som nå er 53 år gammel, forteller at det var viktig for Robert å gi barna sine det han selv manglet som barn.

I 2015 var Robert i en bilulykke. Når legene undersøkte skadene, oppdaget de noe på lungene og leveren hans, som trolig var kreft.

Ikke lenge etterpå, oppdaget legene og Yvonne også hadde en kreftsvulst, på en nyre.

Parets siste måneder sammen var preget av sykdommene. Men til tross for at Robert var veldig syk, hadde han fortsatt styrke nok til å kysse sin kjære kone hver kveld før de skulle legge seg. Barna byttet også på å ta vare på den, og de var aldri alene.

De kjempet til siste slutt, og holdt ut så lenge som mulig for å være med hverandre og barna. Men i forrige uke hadde ikke Yvonne krefter til å holde ut lenger. Hun sovnet inn, og det var ingenting noen kunne gjøre med det.

Da sønnen fortalte Robert at hans kone hadde gått bort, ble han veldig trist. Samtidig ble sykdommen hans verre.

«Å nei, nei!» sa han, mens han kysset henne på pannen. Så måtte han fraktes til sykehuset.

Noen timer senere, fikk barna den neste triste nyheten. Robert hadde forlatt jorden 8 timer etter sin elskede kone.

«Vi vet at han mistet viljen til å leve når hans livs kjærlighet var død. Vi vet at hvis mor fremdeles hadde vært i live, ville han ha levd godt.»

I løpet av noen timer mistet barna begge foreldrene sine. Forholdet deres var rett og slett for sterkt til at Robert kunne leve uten Yvonne. Paret skal begraves side om side, på øya Niue – hvor de møttes for første gang.

Selv om denne historien er utrolig trist, er det godt å vite at Yvonne og Robert hadde hverandre livet ut. Dette paret beviser at livslang kjærlighet er mulig.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!