20. juli 2024

21-åringen våkner på sykehuset etter en ulykke. Men når hun ser på seg selv, skriker hun høyt!

Den unge amerikaneren Anna Claire Waldrop hadde nylig forlovet seg, og svevde på gledens skyer. Men en dag fikk hun seg et hardt slag: Anna og James, hennes forlovede, var på vei hjem fra en fest, da en beruset sjåfør kjørte på dem bakfra.

Bilen rullet rundt flere ganger. James ble kastet ut gjennom soltaket, og Anna ble sittende fast i bilen.

James var heldig og slapp unna med mindre skader – Anna var dessverre ikke like heldig. Hun fikk et brudd i nakken, og ble lam. Det var en forferdelig hendelse, som kom som lyn fra klar himmel for den unge, livlige kvinnen.

Anna er utrolig takknemlig for at James ble ved hennes side, til tross.

«Han har vært god støtte, både følelsesmessig og fysisk. Jeg vet ikke om jeg hadde vært like sterk hvis rollen hadde vært motsatt.»

«Fra det ene øyeblikket til det neste, hadde livet mitt forandret seg helt. I det ene øyeblikket var jeg lykkelig, og plutselig ble jeg nødt til å endre på alle planene mine for livet.»

Men hun ga ikke opp. Hun kjempet så hardt hun kunne. Og bryllupet skulle likevel arrangeres til planlagt tid, 8 måneder etter den tragiske ulykken. Med god hjelp fra terapeuter, trenere og familien, begynte hun å forberede seg – og velge bryllupskjole.

Så kom den store dagen: På en vakker høstdag giftet Anna og James seg. De har visst siden barndommen at de skulle tilbringe livet sammen. Skjebnen ga dem en uventet utfordring, men de er lykkelige for å ha hverandre. De vet at kjærligheten deres er sterk nok til å overkomme ethvert hinder.

James fikk seg jobb som lærer, og lærte seg også alt han trenger å vite for å ta seg av Anna i fremtiden.

Og så slo de seg til ro med sitt nye liv. Anna ønsker ikke at andre skal synes synd på henne – hun er lykkelig fordi hun får dele livet sitt med James. Kjærligheten deres blir sterkere for hver dag.

Nå kan Anna til og med bevege litt på håndleddet og tærne. Med ektemannen ved sin side, har hun håp om at hun en dag vil være i stand til å leve selvstendig igjen.

En tragisk hendelse rammet dette unge paret, men det var ikke nok til å knuse de. Kjærligheten de har til hverandre er sterk nok til å overvinne alle hinder de møter!

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!