83-åringen var redd for rulletrappen. Da gjør denne fremmede unge mannen noe fantastisk!

1293

En veldig liten gest kan bety utrolig mye, og det virker ofte som om det er de minste, minst viktige tingene som kan utgjøre de største forskjellene.

En slik hendelse ble nylig omtalt av Western Mass News:

Da en eldre herremann tilsynelatende hadde problemer med å komme seg ned en rulletrapp, kom det en fremmed mann med en hjelpende hånd.

«Han virket veldig redd. Noe fikk meg til å stoppe opp og spørre om han ville at jeg skulle gå ned sammen med ham.» forteller Alonzo Johnson.

En kvinne som ble vitne til hendelsen skrev et innlegg om det på Facebook, og meldingen spres nå i enorm fart:

«En liten gladsak for den lidende menneskeheten:

Den eldre mannen stoppet på toppen av rulletrappen, og det begynte å samle seg folk bak ham, som ventet på at han skulle gå. Det var åpenbart at han følte seg usikker – men da dukket det opp en ung mann som strakte ut en hjelpende hånd

‘Kan jeg hjelpe herren?’

Han begynte å fortelle den unge mannen at han hadde blitt stående fast i en rulletrapp tidligere, og at han har vært litt redd siden. Den unge mannen roet han ned, de så på hverandre i noen sekunder, også tok den eldre mannen i mot den utstrakte armen. Alle de andre ventet tålmodig.

Det var så fint å bevitne!

Om en times tid sendes kveldsnyhetene, og vi får påminnelser om krig, mord, politiske problemer, og andre hjerteskjærende tema. Men i dag tapte vold, politikk og krig, mot en mann som hjalp et medmenneske.»

Det er fantastisk at en så liten gest kan spre så mye glede. Ikke bare til den eldre mannen, men også til denne kvinnen som ble vitne til det hele. Små handlinger kan føre til store ting, og det er noe vi aldri må glemme.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!