Den dødssyke mannen har bare dager igjen. Da løper vennen hans bort – for å gjøre en SISTE ting for ham!

3170

Jon Stanley fra South Bend, Indiana (USA) var i veldig dårlig form. Han hadde kjempet lenge mot kreft i både hjernen og lungene. Legene hadde gjort alt de kunne, men alt var forgjeves.

Han ble sendt hjem for å tilbringe sine siste dager hjemme med familien sin. Han kunne dog ikke snakke lenger, og måtte få hjelpe av en maskin til å puste.

Jon var en livslang motorsykkelentusiast. Da David Thompson, en venn av Jon, fikk høre om Jons tilstand, kom han for å ta farvel med ham. Jon kunne ikke snakke, men David skjønte hva han ville frem til.

«Vent et lite øyeblikk, Jon…Jeg skal hente noen sykler.»

David handlet umiddelbart, da han visste at det var ingen tid å miste. Han tok til sosiale medier og lokale motorsykkelklubber, og i løpet av noen få dager hadde han samlet over 200 mennesker, på mer enn 100 motorsykler. Alle kjørte på rekke og rad, og parkerte utenfor Jons hus.

Jon hørte motorsyklene utenfor – det var lyden han alltid hadde forbundet med sin største lykke. Han brukte alle sine krefter til å løfte armen sin.

Familien forsto da hva han ville. De spurte noen av motorsyklistene om hjelp, og sikk løftet Jon opp i sidevogna på sin egen motorsykkel. Så klatret kona opp på motorsykkelen, og startet motoren.

«Man kunne se at han nøt sin siste tur med sykkelen sin.» sier en av motorsyklistene. «Det føltes bra. Vi felte noen tårer fordi vi følte at vi kunne gi denne mannen ro i sjela.»

Få med deg hele den rørende historien i videoen nedenfor.

Bare timer senere sovnet Jon stille inne, i armene på sin kone. Vi kan bare anta at alle de fremmede menneskene oppfylte hans siste ønsket, og hjalp han å slippe taket.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!