14. juli 2024

Familien leter i flere timer etter hunden sin. Men så hører de plutselig en lyd fra UNDER bakken!

Hunden Maverick er en skikkelig fighter. Den 12 år gamle tyske gjeterhunden forsvant plutselig, og familien kunne ikke finne han noe sted.

Familien lette og lette, men kunne fortsatt ikke finne hunden sin. Etter flere timer hører de en lyd fra under jordet sitt.

Maverick hadde falt ned i et synkehull, og var levende begravd.

Hendelsen fant sted i februar, utenfor Kansas City i USA.
Mamma Lisa Van Valkenburgh hadde plassert den tyske gjeteren på gården, men plutselig var han borte. Uansett hvor mye hun ropet og skrek etter hunden sin, var han ikke å finne.

– Min største frykt var at han hadde druknet. Det er en elv i nærheten av gården, og hvis han hadde falt i vannet hadde Maverick mest sannsynligvis ikke klart å komme seg i land igjen, sa Lisa til CNN.

Maverick hadde vært savnet i 72 timer, men familien ga ikke opp søket.

1

Det var da de søkte i en grøft at Lisa hørte lyder fra under bakken. Hun kjente umiddelbart igjen at lyden kom fra Maverick. Som var begravd under jorda.

Desperat begynte hun å grave og ringte til nødetatene. Det viste seg at Maverick hadde falt ned i et synkehull og blitt begravd.

2

Etter 72 lange timer var hunden døden nær. Sterkt dehydrert, men i live kunne Maverick igjen få omsorg av familien sin.

3

 

– Jeg kan fortsatt ikke forstå hvordan dette gikk til, og det er sykt at jeg fant han i det hele tatt, sier Lisa Van Valkenburgh til CNN.

Maverick føler seg mye bedre i dag, etter å ha blitt behandlet hos veterinæren etter hendelsen.

5

Del gjerne med dine venner!


[widget id=»text-13″]