Jenta får ørene operert. Men når hun våkner, ser hun hva legen har gjort – uten å spørre!

8413

Ligger man på sykehus, betyr det at man er nettopp det – syk. Det er ikke et sted mange vil kalle sitt favorittsted, spesielt ikke hvis man får beskjed om at man må opereres. Kirurgi er ikke bare risikabelt. Selve opplevelsen kan være skremmende for hvem som helst.

Da en liten gutt skulle opereres ved barnesykehuset i den amerikanske delstaten Wisconsin, visste ingen at legen hadde planlagt en ekstra operasjon. Ikke på gutten, men på guttens beste venn.

«Etter å ha operert en ung gutt, gjorde dr. Groth en ekstra innsats, og gjennomførte ytterligere en operasjon, på guttens bestevenn – favorittbamsen hans.

Våre leger, sykepleiere og ansatte gjør alt som skal til for at barna føler seg trygge og komfortable. Enten det innebærer å sy noen sting på favorittleken deres, eller å kle seg ut som favorittkarakterene deres – vi vet hvordan vi skal få barna til å føle seg bedre.»

Det skriver sykehuset på sin Facebook-side.

Guttens foreldre ble helt målløse. Men det er ikke den første gangen dr. Groth har gitt det lille ekstra.

Kate Kaddatz ble utrolig glad da hun fikk høre denne historien, fordi hun endelig fant ut hvem som hadde lappet sammen sønnens bamse på det samme sykehuset tidligere.

En annen kvinne fortalte også om at datteren hennes hadde fått beinet sitt gipset av dr Groth. Da datteren kom ut, hadde bamsen hennes også fått gips, på det samme beinet.

En liten jente skulle operere ørene, og da måtte selvfølgelig katten også få en liten operasjon.

Denne legen, og de andre som jobber på sykehuset, er virkelig noe for seg selv. Det skal så lite til, men det utgjør så mye for barna.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!