Kjæresten banket henne gang på gang. Helt til hun spilte inn denne videoen, som alle bør se!

5232

Emma Murphy er en 26 år gammel blogger fra Dublin i Irland, som skriver om trening og helse. Hun har to barn med sin tidligere partner. Følgerne hennes elsker å lese innleggene hennes om helse, fødselspermisjon og livsstil. 

Men Emma bærer også på en mørk og tøff hemmelighet – som hun nå har bestemt seg for å dele med verden.

I 3 og et halvt år var Emma sammen med sin voldelige kjæreste. Etter den siste gangen hun ble mishandlet, bestemte hun seg for å spille inn en video, og publisere den på Facebook. Hun snakker om de forferdelige opplevelsene med kjæresten, og forteller kvinner i samme situasjon at de ikke er alene. Videoen spres nå som ild i tørt gress, og har allerede nådd ut til millioner av mennesker.

«Han slo meg i ansiktet, og det er ikke første gang.» sier hun. «I fjor ga han meg en flenge i hodet, og før det slo ham meg så jeg fikk et blåøye som dette. Det siste halvannet året har folk fortalt meg at jeg er en paranoid psykopat og at usikkerheten min en dag ville ta livet av meg.» 

Vi kan knapt forestille oss hvordan det føles å ikke bli trodd på i en slik situasjon. Emma tvilte sterkt på om hun skulle publisere videoen eller ikke, men bestemte seg til slutt (heldigvis) for å gjøre det.

«Jeg tenkte lenge før jeg spilte inn denne videoen, og det er ekstremt vanskelig for meg, men jeg måtte gjøre det eneste riktige. Hvis du eller noen du kjenner er i en lignende situasjon, kan du dele denne videoen. Vold er aldri svaret!»

Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enig med Emma. Det hun har gjennomgått må ha vært helt forferdelig, men å publisere denne videoen må også ha krevd enormt mye mot.

Del videoen du også, så hjelper du Emma å spre det viktige budskapet!