Hjernen hennes ble grillet av dette ungdomsdopet. Du vil ikke tro hvordan hun ser ut i dag!

6965

Amy Thomson fra skotske Glasgow var en helt vanlig, søt 16 år gammel jente. Hun likte å henge med vennene sine, og var generelt sett en godt likt tenåring. Man skulle tro at hun ikke ville ha noe med narkotika å gjøre. Men livet hennes forandret seg dramatisk etter at hun dro på en fest en dag.

Hun og vennene var på festen. Men noen tilbød henne en gjennomsiktig kapsel med hvitt pulver i. Det var ecstasy sa de, så det var ikke noe å bekymre seg for.

Amy og tre andre venner og en kapsel hver, uten å tenke særlig kritisk over det. Så skjedde det som ikke skulle skje: De brøt sammen og besvimte. Ambulanse ble ringt umiddelbart.

De tre vennene var heldige, men det var ikke Amy. Hun var i koma, og hjernen hennes ble alvorlig skadet. Moren hennes og søskenbarnet Kayla satt livredde ved siden av sengen på sykehuset. De ville bare ha sin kjære Amy tilbake.

Når Amy våknet, var hun ikke lenger den samme personen: Hun kunne knapt snakke – uttalen hennes var like uklar som hos en 2-åring. Men verst av alt, hun kan ikke bevege seg uten rullestol. Pillen hun tok på den festen hadde smeltet Amys hjerne, og nå kan hun bare snakke hvis hun anstrenger seg skikkelig.

2 kvinner og en mann er nå arrestert, mistenkt for å ha solgt tenåringene det urene dopet.

Men Kayla og Amys mor bryr seg lite om arresten. De vil bare ha Amy tilbake. Kayla publiserte en video på internett, som en advarsel til andre om å ikke ta narkotika. Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne budskapet med vennene dine på Facebook!