Bildene av 93-åringen gir folk gåsehud. Fordi de viser henne frem på en HELT spesiell måte!

5930

Fotografen Tony Luciani fra Italia måtte ta et vanskelig valg: Moren hans, Elia, var 93 år gammel, dement og med en brukket hofte, og kunne ikke ta vare på seg selv lenger.

Tony bestemte seg for å ikke flytte moren inn på et sykehjem, fordi han ikke taklet tanken på å forlate henne der alene. Istedet flyttet han henne inn i sitt eget hjem. Og tiden han tilbrakte med henne siden var intens – til tider vakker, men andre ganger veldig trist. 

Men en dag fikk Tony en fantastisk ide. Han ba moren om å posere foran kameraet hans – noe som skulle vise seg å være utrolig morsomt for den gamle damen. Etter mange slitsomme år, følte hun endelig at hun var til nytte. Tony satte sammen en fantastisk bildeserie, med vakre fotografier av sin 93 år gamle mor. Men dette er ikke en hvilken som helst 93-åring – i alle fall ikke etter bildene å dømme!

Tony og Elia er et team som jobber utrolig godt sammen, noe som gjenspeiler seg i bildene. For en fantastisk måte for mor og sønn å tilbringe verdifull tid sammen.

Del gjerne bildene med vennene dine på Facebook!