13. juli 2024

Han veide 300 kg og kunne ikke forlate huset. Men se på forandringen 600 dager senere!

Ronnie Brower hadde alltid vært overvektig. Han følte seg dårlig, og mat ble den eneste trøsten for ham. Men jo mer han spiste, jo verre følte han seg. Det hele ble en ond, uendelig sirkel.

Det kunne hende at han spiste en hel pizza, 20 cheeseburgere og pommes frites – i ett eneste måltid! Til slutt veide Ronnie 300 kg, og greide ikke engang å forlate huset sitt.

Men han tok en viktig avgjørelse. Ronnie ville ikke dø i sengen hjemme i huset sitt. Han bestemte seg for å forandre totalt på livet sitt.

2 år senere hadde han forvandlet mye mer enn bare kroppen sin. I dag ser Ronnie ut som en helt annen person, og det er umulig å ikke bli inspirert av den utrolige reisen hans.

For Ronnie, er det spesielt 2 kvinner som har spilt en viktig rolle på veien hans til et sunnere liv. En av dem er artisten Taylor Swift.

Det var i musikken hennes at Ronnie fant motivasjonen til å begynne å røre på seg. Til å begynne med gikk det tungt og langsomt. Ronnie slet med å gå, og hver minste bevegelse var en utfordring for den enorme kroppen hans. Men jo mer han trenet, jo desto lettere ble det.

Sakte men sikkert gikk Ronnie nedover i vekt – for første gang i sitt liv.

En dag, når Ronnie var på treningssenteret, møtte han en kvinne som var i samme situasjon som han selv. Andrea hadde gått ned 50 kg, og var også fast bestemt på å endre vanene sine. De begynte å muntre opp hverandre, og det tok ikke lang tid før de falt for hverandre. Andrea og Ronnie ble et par.

To år etter at Ronnie bestemte seg for å forandre livet sitt, hadde han gått ned hele 207 kilo – og møtt sin store kjærlighet.

Men han hadde fortsatt ett problem: Etter å ha gått ned så mye i vekt, hadde han ekstremt mye løshud på kroppen.

Han gjennomgikk derfor en omfattende operasjon, og fikk fjernet 15 kilo overflødig hud. Han har mange arr, men det bryr han seg ikke om. Han pleier bare å spøke om at han har blitt bitt av en hai.

Faktisk så er han ganske takknemlig for arrene sine. De er en påminnelse om det harde arbeidet han har gjort, og hans nye livsstil.

Etter operasjonen føler Ronnie seg som et nytt menneske. I videoklippet nedenfor kan du se når han overrasker kjæresten, ikledd en dress – for første gang i sitt liv.

Del gjerne artikkelen hvis du beundrer den utrolig viljen og styrken Ronnie har vist!