Foreldrene sørget over datterens død i 10 år. Når hun i dag står foran dem, kan de ikke tro det!

133030

Det er nå godt over 12 år siden den beryktede tsunamien oversvømte Indonesia og Thailand, og tok mer enn 230.000 menneskeliv. 

Bildene fra katastrofen i desember 2004 gikk verden rundt, og satte hele planeten i sjokk og vantro.

Blant ofrene, var lille Raudhatul Jannah. Hun ble vasket bort av tsunamien, og forsvant – da hun var bare 4 år gammel. Foreldrene var overbevist om at de var borte for godt.

I over en måned lette de febrilsk etter sitt elskede barn. De skrev annonser og lette gjennom ruiner, men alt var forgjeves. De måtte bare innse at flommen hadde datteren deres fra dem.

Men i 2014, nesten 10 år etter katastrofen, kom Raudhatuls bror over en jente som han syntes var usedvanlig lik søsteren sin. Han kunne knapt tro det selv, men det lille håpet han fikk inspirerte han til å etterforske. Og det viste seg at den lille jenta hadde vært foreldreløs, og blitt tatt hånd om av en gammel dame. Hun bodde nå sammen med den gamle damen, og husket lite fra livet før oversvømmelsen – men alt så ut til å stemme.

De kom i kontakt med den gamle damen og søsteren hennes, og arrangerte et møte. Og når Raudhatuls foreldre fikk se ansiktet til den lille jenta, var de ikke i tvil. Det var den bortkomne datteren deres! Etter nesten 10 år med endeløs sorg, kunne de endelig gi datteren sin en klem igjen. Det var et mirakel som ingen hadde forventet – og ingen greide å holde tårene tilbake.

Raudhatul bor nå med foreldrene sine igjen. Etter at alt håp så ut til å være ute, i så lang tid, ble hun gjenforent med familien sin. Det er virkelig et mirakel.

Del gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!