Pappaen hører kvinnens desperate rop om hjelp. Så sier hun 3 ord som gir ham FRYSNINGER nedover ryggen!

4675

Det var en helt vanlig dag når pappaen Ty dro på butikken for å handle litt godteri til familien. Kjøpet gikk greit, men da han var på vei tilbake til bilen, hørte han en merkelig lyd.

Noen sekunder senere innså han hva lyden var. Det var en kvinne som skrek.

Ty skjønte at noen var i fare, og begynte raskt å bevege seg mot lyden. Men det han så, brente seg fast på netthinnen hans.

«Det så ut som om fyren slo henne, og jeg skjønte ikke helt hva som skjedde.» sier Ty til Wood TV8.

Mannen hadde fulgt kvinnen ut av butikken, i håp om å stjele bilen hennes. Hendene hennes var bundet sammen av gaffateip. Han kastet henne inn i framsetet på bilen, hvor mishandlingen fortsatte. Men i det Ty kom løpende til unnsetning, ropte kvinnen:

«Jeg er knivstukket!»

Uten å nøle, prøvde Ty å dra mannen bort fra kvinnen, men han ble slått i ansiktet med en hammer, og mannen flyktet. Tv prøvde å jage ham, men innså at han var for rask. Da løp han istedet tilbake for å hjelpe kvinnen.

Det første han gjorde var å legge press på sårene hun hadde fått. Nå ser det ut til at kvinnen kommer til å klare seg, og det takket være Ty.

«Du kan ikke bare snu ryggen til noen som trenger hjelp. Jeg vil at sønnen min skal ha en god pappa som hjelper til.» sier han til Wood TV8

Når det gjelder gjerningsmannen, som nå risikerer livstid i fengsel for overfallet, håper Ty at også han kan bli en god person.

«Jeg er om at han får den hjelpen han trenger, og at han kan hjelpe noen istedet for å skade dem.» sier han.

Det er så ufattelig bra at det finnes mennesker som Ty. Han fulgte magefølelsen, og hjalp en kvinne i nød – selv om det innebar at han måtte sette sitt eget liv på spill. Det er egenskapene bare en ekte helt har!

Videoreportasjen om hendelsen kan du se nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!