Politimannen sitter ved en autistisk gutt som har rømt. Så hvisker han 5 ord som rører alle!

6341

Alle barn er fantastiske på sin egne måte. Til og med før de kan å snakke, merker man hvordan personligheten til den lille krabaten er, som oftest er med hele livet.

Noen er litt mer rolig og tankefull, mens andre er mer livlige og utforskende – men de er alle like fantastiske.

Slik var det også når Kyson Baler ble født, men desto eldre han ble, jo mer begynte te å vises at han ikke var som de fleste andre barn.

Han var over ett år gammel før han begynte å krabbe, og neste to år før han begynte å gå.

I dag er Kyson ni år gammel, og han er en veldig glad gutt – selv om han ikke snakker.

Han lider av autisme, noe som gjør det veldig vanskelig for ham å venne seg til forandringer. I april i år fikk Kyson en ny assistent på utviklingssenteret hans i Idaho, USA.

Forandringen gjorde ham svært opprørt, noe som førte til at han rømte fra bygget. Trist og opprørt satte han seg ned på en parkeringsplass i nærheten, og han ville ikke tilbake igjen.

Politimannen Chris Scott var i nærheten, så gutten, og skjønte at noe hadde skjedd. Han gikk bort til ham, og satte seg på asfalten ved siden av ham.

Kyson ble svært interessert i merkene på politiuniformen til Chris.

Etter en stund, når Kyson hadde roet seg ned, spurte Chris:

«Skal vi gå tilbake?»

Det vill Kyson, og de gikk sammen.

Mens Chris og Kyson satt der på bakken på parkeringsplassen, tok en av assistentene et bilde av de to, et bilde som nå har spredt seg som ild i tørt gress over hele verden.

Kysons mor Jessica så bildet på politiets nettside, og ble veldig rørt av politimannens innsats.

Del gjerne denne artikkelen hvis du også synes det er fint å se at politiet stiller opp i slike situasjoner – og ikke minst at de gjør en fantastisk jobb!