98-åringen baker 100 kaker når kona dør. Årsaken? Dette fikk hjertet mitt til å smelte!

3600

Når noen gjør en god gjerning for en annen person blir jeg alltid litt ekstra glad. Men jeg har aldri følt så mye håp som i denne historien om 98 Leo.

98 år gamle Leo Kellner fra Nebraska i USA hadde vært gift med kona Madelon i 72 år. Men de siste årene led kona av demens, og etter hvert døde hun. Leo visste ikke lenger hva han skulle gjøre med livet sitt, men han visste at han ville hedre Madelon og moren sin.

Da bestemte han seg for å begynne å bake for å takle sorgen. Men han skulle ikke bake til seg selv.

Leo hadde hatt et talent for baking og en lidenskap for å hjelpe folk i nød. Ett år baket han hele 144 eplepaier, og året etter begynte han å bake kaker. Da visste han nøyaktig hva han ville gjøre.

Han tok kontakt med flere organisasjoner som hjalp mennesker i nød. Leo fortalte at han ønsket å komme i kontakt med familier som slet med økonomien, og et begravelsesbyrå. Han ville dog gjøre mer enn å bare bake…

I mange dager satt Leo med familiene han kom i kontakt med, og lyttet til deres historier – og han fikk et fint forhold til de han møtte. Nå tar han til og med imot spesialbestillinger for de som er allergiske mot f.eks. gluten eller laktose.

«Alt jeg gjør, gjør jeg med kjærlighet. Det er min hemmelige ingrediens. Jeg elsker alle sammen. Mennesker som ga meg problemer når jeg slet, jeg elsker de også. Jeg har bakt kaker og paier til dem også. Jeg har ingen nag mot dem.» sa han til ABC.

Takket være Leos baking har han fått nye venner fra hele landet. Han hjelper også til i lokalsamfunnet, og han har til og med holdt undervisninger for barn, slik at de også kan lære seg å bake og spre kjærlighet.

«Jeg gjør dette for alle, det er bare slik jeg er.» sier han.

For et fantastisk menneske denne mannen er. Å hjelpe andre som sliter ser ut til å være det perfekte verktøyet for å takle sin egen sorg.

Del denne artikkelen med vennene dine for å hylle Leo Kellner!