Flyvertinnen truer med å arrestere foreldrene og sette barna i fosterhjem. Grunnen? Hårreisende!

4899

Familien Schear var på vei fra Hawaii til Los Angeles forrige uke, da personalet på Delta Airlines ba dem om å gi fra seg setet til den 2 år gamle sønnen, slik at en overbooket passasjer kunne ta setet.

De hadde betalt for setet, men det var bestilt i deres 18 år gamle sønns navn. De hadde bestemt seg for å sende 18-åringen hjem med et tidligere fly, slik at 2 år gamle Grayson kunne få setet, og slippe å sitte i noens fang hele turen.

Etter å ha nektet å gi fra seg setet, sa en av de ansatte at det var et alvorlig lovbrudd, som ville resultere i at foreldrene ble fengslet og barna satt i fosterhjem.

Et annet problem var at Grayson satt i en bilstol, noe som ifølge flyvertinnen ikke var tillatt. Brian prøvde å forklare flyvertinnen at når de fløy den andre veien brukte de bilstolen, og det var ingen som reagerte da. Flyselskapets nettside motsier også flyvertinnens påstand:

«Vi ønsker at reisen skal være mest mulig sikker og behagelig for deg og dine barn. For barn under 2 år anbefaler vi at du kjøper et eget sete på flyet, og bruker en godkjent barnestol.»

Til slutt bestemte familien seg for at de ville gi fra seg setet og holde sønnen i fanget hele turen, bare for at flyet ikke skulle bli mer forsinket – men da var ikke det lengre et alternativ. Enden på visa ble at familien måtte forlate flyet og ta inn på hotell for natten, for så å ta første fly neste morgen.

Se videoklippet fra hendelsen nedenfor.

Hva synes dere  om flyselskapets behandling av denne familien? Fortell gjerne hva du mener i kommentarfeltet under.

Del denne artikkelen med dine venner på Facebook!