Hun bestiller en «engleshot». Det får bartenderen til å innse faren, og reagere umiddelbart!

5889

Tenkt deg at du møter noen på nettet, og det bare klikker med en gang. Personen sier de riktige tingene, du føler umiddelbart en tilhørighet til vedkommende, og dere bestemmer dere for å møtes.

Så tenker du deg at personen ikke er som du trodde. Istedet er denne personen rett og slett ubehagelig – og du føler deg plutselig ikke trygg i det hele tatt. Ikke har du noen venner i nærheten som han redde deg heller. Hva gjør du da?

Takket være en bar i amerikanske St. Petersburg i Florida, finnes det nå en glimrende utvei for deg som møter noen som kanskje får deg til å føle deg usikker. Løsningen? Den kalles «engleshot».

På baren Iberian Rooster har de nemlig funnet opp en hemmelig kode for å redde folk fra irriterende eller ubehagelige situasjoner som kan oppstå.

Og det er ikke særlig komplisert heller – det eneste du trenger å gjøre er å gå til baren og bestille en «engleshot». Det er ikke en drink, men et tegn på at noe er galt, og at bartenderen må gripe inn umiddelbart.

Hvordan du ønsker den servert avslører hvor alvorlig situasjonen er, og hvilken hjelper du ønsker å få.

Her er skiltet de har hengt opp på dametoalettet på baren:

«Vi er er for å hjelpe. Bare gå i baren og bestill en engleshot:
Enkel: Bartenderen leder deg til bilen din.
Med is: Bartenderen ringer taxi for deg.
Med lime: Bartenderen ringer politiet.»

Den geniale ideen med hemmelige koder har også spredt seg til andre deler av verden.

Lignende skilter har blitt sett blant annet i England, der kvinner oppfordres til gå i baren og spørre etter «Angela» hvis noe er galt.

Det er skikkelig trist at det faktisk er nødvendig, men forhåpentligvis vil denne «drinken» hjelpe mange ut av ubehagelige situasjoner, og kanskje til og med redde folk fra grusomme hendelser.

Del artikkelen så flere barer og lignende kanskje lærer seg dette trikset!