Etter 11 år får de drømmebryllupet sitt. Men når de ser ansiktet til brudgomen, gråter alle bittersøte tårer!

7397

Når bruden kommer gående nedover midtgangen, er det ingen som ikke har tårer i øynene.

Ashley Wood og hennes elskede ektemann Kevin Sochanchak feirer bryllupet de lenge har drømt om, med alle sine venner og familie.

Men bak den tilsynelatende bekymringsløse fasaden, ligger det en rørende historie, og mye styrke og mot.

Det unge paret fra New Jersey i USA har vært sammen i evigheter. De møttes på videregående skole i 2006, og har vært uatskillelige siden. Deres kjærlighet kjenner ingen grenser, og vokser for hver dag som går – det var derfor ikke noe sjokk at de ønsket å forevige kjærligheten ved å gifte seg.

Men i 2011 dukket en forferdelig diagnose opp og satte en stopper for planen: Ashley fikk skjoldbruskkjertelkreft.

Mens Ashley slet med sykdommen, ble bryllupet utsatt. Men den unge kvinnen var sterk: Etter lange måneder, så det ut til at hun hadde vunnet over sykdommen, og hun begynte sakte men sikkert å bli frisk igjen. Lykken var innen rekkevidde igjen, men ting ville bare ikke gå parets vei: I 2014 fikk nemlig Kevin magekreft. Legene mente at han hadde 6 måneder igjen å leve.

Nå ble hele verden deres snudd på hodet. Ashely og Kevin ble desperat når en fremtid sammen plutselig ikke var et alternativ lenger. Men Kevin ga ikke opp. Han overlevde de neste 6 månedene – han overlevde faktisk et helt år. Og i desember 2016 ble bryllupet deres arrangert.

Og så skjedde det noe utrolig: De vant en konkurranse! De kunne ikke tro det. Ikke bare skulle de gifte seg – de trengte ikke å betale noe selv!

Ashley og Kevin var overlykkelige, og det er ikke rart: den unge mannen skulle egentlig ha vært på dødsleie. Istedet står han ved alteret og venter på sin kommende brud.

Gleden er som skrevet i ansiktet på det unge paret.

Dette bryllupet var virkelig spesielt. Ikke bare fordi Ashley og Kevin elsket hverandre så høyt, men også fordi ingen forventet at de skulle leve lenge nok til å få oppleve denne dagen. Ashley kan knapt tro det selv:

«Det er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse. Aldri i våre liv hadde vi trodd at vi ville klare oss hit til denne dagen.»

I videoen nedenfor kan du se bilder fra bryllupet, samt et intervju med Ashley.

Del gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!