Hun finner faren utenfor foreldrenes soverom. Så ser hun nærmere og innser den hjerteskjærende sannheten!

5928

Kjærlighet har lite å gjøre med hvor mange ganger du sier ordene «Jeg elsker deg».

Og å være glad i ens ekteskap er ikke bare avhengig av å finne den rette personen – det er også viktig å gjøre det rette.

Når du gifter deg, lover du at du alltid skal være der for partneren din, gjennom tykt og tynt…Noe det amerikanske ekteparet Jon og Marci Newman virkelig ser ut til å ha skjønt.

Bare ta en titt på bildet nedenfor, og les den rørende historien bak. Du vil fort forstå hvorfor denne historien sprer seg som ild i tørt gress på nettet.

Det hele begynte med at Jon og Marcis 17 år gamle datter, Mackenna, tok et bilde var sin far, og publiserte det på Twitter.

Men sammen med bildet kom det en hjerteskjærende melding.

I oktober fikk Marci den ødeleggende nyheten om at hun har skjoldbruskkreft. Hun begynte på strålebehandling, noe som betydde at hun være være alene på soverommet.

Men hun var ikke alene: Ektemannen Jon nektet å forlate hennes side.

Jon fant en måte å være der for kona si på, uten å bli utsatt for strålingen selv.

«Moren min må holde seg isolert på rommet på grunn av strålebehandlingen, så faren min satte opp et bord i døråpningen for å holde henne med selskap – og jeg gråter.» skrev Mackenna på Twitter.

Bildet ble lastet opp i midten av april, og har siden blitt delt av over 7000 personer.

Ifølge Mackenna sitter pappaen utenfor morens rom «hele tiden». Marci på hennes side, sier at ting som dette er typisk for ektemannen Jon.

«Jon blir med på hver legetime, hver blodprøve, hver operasjon og hver stråling. Og som du kan se, hvis han ikke kan sitte ved siden av meg, så er han så nærme som han kan.» forteller Marci.

For en fantastisk ektemann du er Jon! Et rørende eksempel på hva kjærlighet og ekteskap virkelig handler om!

Vi holder Newman-familien i tankene, og håper at alt går bra med Marcis behandling. Hun har i alle fall en elskende ektemann ved sin side, som gjør alt han kan for henne.

Del gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!