21. juli 2024

Kirurgen kollapser på gulvet etter 28 timers arbeid. Nå spres bildet som ild i tørt gress!

Å være lege eller kirurg er en av de tøffeste og mest krevende jobbene du kan ha. De er ansvarlige for andres liv, og kan derfor ikke ha en litt trettere eller umotivert dag på jobben. De kan bli stående ved operasjonsbordet i titalls timer, og hvert sekund teller – og hvis noe går galt, kan hele karrieren rase sammen.

Hver dag reddes liv over hele verden på grunn av leger, men mange glemmer at de også er mennesker selv. Noe som er årsaken til at disse bildene gikk viralt etter at de ble publisert på sosiale medier.

Etter å ha jobbet i 28 timer, legger Luo Heng seg ned på gulvet for å hvile øynene. I løpet av sekunder sovnet han – han rakk ikke engang å ta av seg den kirurgiske masken.

En kollega knipset bildet av Luo, og publiserte det på den kinesiske sosiale mediesiden Weibo. Bildet mottok raskt hyllester til både Luo og alle hans kolleger som jobber hardt for andres liv og helse.

Legene må sette sitt private liv til siden – følelsene og humøret. Og de må jobbe tre ganger så lange skift som andre. Hver dag redder de liv, og disse bildene er bevis på hvor hardt de jobber.

Gi alle leger, kirurger og sykepleiere en hyllest ved å dele denne artikkelen!