Den 101 år gamle kvinnen får en liten pakke i hånden. Kort tid etterpå er hun ikke blant oss lengre.

4903

I noen bilder ser man bare så mye varme og kjærlighet, at det er vanskelig å ta øynene bort fra de. Dette bildet viser et møte mellom to forskjellige generasjoner.

101 år gamle Rosa Camfield holde oldebarnet Kaylee i armene. Og bildet stråler ikke bare at varme og kjærlighet – det forteller også sin helt egne historie.

Rosa, som ble født i 1913, har virkelig en begivenhetsfull fortid bak seg. Hun opplevde den store økonomiske krisen på 1930-tallet. Hun har vært gift 3 ganger – og den siste gangen hun giftet seg var hun 89 år gammel. For kjærlighet er man jo aldri for gammel for. Når hun var 43 år gammel, begynte Rosa på universitet. Hun skulle bli lærer.

Bare to uker etter at bildet over ble tatt, døde Rosa. Men det faktum at hun fikk holde oldebarnet i armene før hun døde, var som en drøm som gikk i oppfyllelse for henne.

Men etter at bildet ble publisert på internett, har det inspirert flere til å publisere sine bilder fra lignende øyeblikk:

Bildene er av det eldste og yngste familiemedlemmet.

De vakre bildene minner oss om at en liten del av oss alltid vil forbli i verden.

Båndene mellom familiemedlemmer er de sterkeste og vakreste båndene som eksisterer.

Og det er fascinerende å tenke på at selv om to forskjellige generasjoner lever i samme verden, vil en av de til slutt vokse opp i en verden som likevel er ganske annerledes.

Det er ikke vanskelig å se at disse oldemødrene nyter øyeblikket, og at de elsker sine bittesmå oldebarn.

Husk å ta vare på dine nærmeste og kjæreste, og gi de all den kjærligheten og omsorgen de fortjener!

Del gjerne denne artikkelen med venne og familie på Facebook!