Den tøffe mannen sitter med familien på flyet. Men når sønnen har sovnet, tar moren DETTE bildet!

4395

Å fly med barn er ikke lett. De forstår ikke alltid hva som skjer, det gjør vondt i ørene, og de kan gråte i flere timer mens de hopper opp og ned i setet.

Foreldre er også redde for hvordan de andre passasjerene reagerer på barnets atferd, og det skjer ofte at folk blir irritert. Når et barn stiger ombord, signaliserer de fleste passasjerene at de absolutt ikke ønsker å sitte ved siden av dem.

En kvinne ønsket å dele sin historie fra en flyreise med sønnen. Moren, som har valgt å være anonym, forteller at hun var nervøs da hun så at sønnen hennes ble sittende ved siden av en unge, men «tøff» og macho kar. Men på denne turen lærte hun en viktig lekse – en lekse vi alle kan lære av.

Dette skriver hun:

«Vi fløy Westjets flyvning #1221 fra Fort Lauderdale klokken 21:30 (ankomst i Toronto etter midnatt i går) med en baby som hadde sin første flyopplevelse uken før.

I det øyeblikket jeg så deg (en stor, macho fyr, trolig i slutten av 20-årene), ble jeg bekymret for at du skulle bli opprørt, og ikke se lyst på det å sitte ved siden av et lite barn. Jeg tok helt feil, og det er jeg så takknemlig for.

Skiltet for setebeltet var på store deler av turen på grunn av turbulens, noe som innebar at sønnen min måtte sitte fastspent ved siden av deg, og ikke på mitt eller bestefarens kne.

Jeg fikk aldri med meg navnet ditt, men takk så mye for at du plukket opp teppet til sønnen min, så mange ganger som han mistet det – i halvsøvne. Takk for at du vendte leselampen din bort fra ham når han først hadde sovnet. Takk for at du var vennlig og snakket med ham, selv om du ikke hadde trengt å gjøre det. Takk for at du tilbød ham (og oss) godteri og tyggegummi. Takk for at du lot ham hvile sine slitne, små ben og føtter over deg. Og takk for at du tilbød å ta ned håndbagasjen vår, slik at han ikke skulle bli forstyrret.»

«Til tross for at min sønn vanligvis er høflig og rolig, var jeg nervøs og bekymret for hvordan disse første flyturene skulle gå for ham. Folk kan være utrivelige og utålmodige, spesielt med små, overtrøtte barn.

Takk for at du gjorde vår flyopplevelse til en lekse i medfølelse og empati. Den lille gutten vil vokse opp og bli en mann en dag (forhåpentligvis som deg), og han vil få mye mer ut av dine enkle handlinger enn du innser. Du kommer til å bli en fantastisk far en dag – hvis du vil.

Med kjærlig hilsen

En bekymret mor.»

Kvinnen publiserte teksten på Facebook, og den fikk raskt stor oppmerksomhet. Mannen ble identifisert som Ali Hyseni, og etter at han selv leste teksten, ble han tydeligvis veldig rørt. Ali fortalte da at hans godhet og tålmodighet kom fra bestefaren hans, som alltid var snill og tålmodig med ham når han selv var liten.

Denne moren lærte en verdifull lekse: Aldri døm boken etter omslaget. Eller personen etter utseendet.

Del denne artikkelen for å spre denne mammaens beskjed!