9-åringen hører en mystisk lyd fra buskene. Så ser hun nærmere og innser det FORFERDELIGE!

6082

Ni år gamle Elysia Laub er ofte ute i hagen for å leke. På baksiden har familien griser, og noen ganger går hun dit for å mate dem eller bare se hvordan de har det.

Men en varm sommerdag fikk hun plutselig en merkelig følelse. Solen var sterk og himmelen blå, men en indre stemme fikk henne til å gå ut på baksiden av hagen. Og det var enda godt at hun lyttet til intuisjonen sin.

Hun sjekket om grisene var OK, og når hun hadde forsikret seg om at alt var i orden med dem skulle hun til å gå inn igjen. Men så hørte hun en lyd fra buskene.

Det hørtes ut som om noen gråt. Elysia går nærmere og ser etter. Da ser hun plutselig at det er en baby som ligger der! Der og da skjønner ikke Elysia helt hva som skjer, men hun løp alt hun kunne for å hente moren sin.

Elysia forklarer det slik:

«Jeg så et par rosa bein som sparket. Jeg skjønte med en gang at det var i live, og at vi hadde noe i hagen, men jeg klarte ikke helt å gjette hva det var. Jeg var nødt til å rope om hjelp,» forteller den tøffe jenta til NBC.

Hun hentet moren som kom løpende ut etter henne, og tok henne med til den lille babyen. Moren oppdaget at babyen var naken i pleddet sitt, var merkbart solbrent og hadde fluer både på navlestrengen og morkaken.

«Jeg trodde først at det var en robotdukke. Så løp jeg mot babyen og tok henne opp i armene mine og sa: ‘Elysia, løp til huset så fort du kan og ring politiet.’ Jeg tok babyen med inn i huset og vi pakket henne inn i et pledd,» sier moren Heidi, og hun forteller at hun ikke tror moren som har gjort dette er ond, men at hun er redd og trenger hjelp.

Politiet kom øyeblikkelig til åstedet og tok barnet. De begynte øyeblikkelig å lete etter moren i området, men fant henne ikke før et par dager senere. Det viste seg at moren var en tenåring som bodde i nærheten, men politiet vil ikke gå nærmere inn på detaljer om morens identitet på grunn av hennes unge alder.

Babyen ble tatt hånd om av sosiale tjenester, men hadde det ikke vært for Elysia så hadde hun nok ikke vært i live i dag. Politiet kaller babyen for ‘Miracle-Jane Doe’, og Elysia hylles som den lille jentas skytsengel.

Se videoen nedenfor, og del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!