Mammaen trodde datteren døde i det brennende huset. Helt til hun innså hva HUNDEN hadde gjort!

6004

Hunden er menneskets beste venn, det er det mange som er enige om.

Men hunden Polo beviser virkelig at han er mer enn bare en venn. Han ofret sitt eget liv for å redde livet til åtte måneder gamle Viviana. Denne historien er så rørende…

Polo hadde vært i familien i lang tid, og da Viviana ble født, tok han henne umiddelbart til sitt hjerte. Han elsket henne mer enn noe, og ønsket å beskytte henne mot alt ondt.

Men en dag skjedde det utenkelige. Mammaen Erika hadde nettopp forlatt huset i Baltimore i USA, i et lite øyeblikk, mens Viviana og Polo lå i overetasjen og hvilte. Når Erika kom tilbake, sto huset i flammer.

Erika stormet frem og forsøkte å ta seg inn til datteren, men brannen og varmen gjorde det umulig. Hun hørte at Viviana skrek, men kunne ikke komme seg inn til henne.

Naboer hjalp til, og knuste dører og vinduer – men til ingen nytte.

Når brannvesenet endelig kom, klarte de å få ut Viviana. Og de gjorde en fantastisk oppdagelse: Jenta hadde overlevd, takket være hunden Polo.

Polo hadde lagt seg tett inntil henne for å beskytte henne. Takket være hunden, ble bare den ene siden av Vivianas kropp skadet av flammene, og skadene dekket bare 19 prosent av kroppen hennes. Uten Polo ville det endt mye, mye verre.

Viviana overlevde, men det gjorde ikke Polo. Han ville beskytte familien sin helt til det siste øyeblikket, og det gjorde han virkelig.

Det er nå åtte måneder siden den forferdelige brannen, og Erikas far har startet en GoFundMe-innsamling for å hjelpe familien på beina igjen. De får aldri Polo tilbake, men de vil alltid hedre hans minne.

Del historien om denne heltemodige hunden med vennene dine på Facebook!