Feilen med sitronvann som millioner av mennesker gjør hver eneste morgen! Slik SKAL det gjøres!

10952

De fleste er klare over de helsemessige fordelene ved å drikke sitronvann om morgenen – det er en forfriskende drikk som setter fart på stoffskiftet, og gir deg energi.

Sitroner inneholder viktige vitaminer og mineraler, og er spesielt rike på vitamin C. Men hvis du drikker sitronvann hver morgen, må du lære deg å tilberede det riktig, ellers går du glipp av alle fordelene!

De fleste tror at det er en enkel oppgave: Du klemmer en sitron i et glass, tilsetter varmt vann, og det er klart. Men dette er feil. Folk kaster vanligvis sitronskallet, uten å vite hva det inneholder. Skallet er rik på de essensielle næringsstoffene – mer enn selve frukten!

Her er den riktige måten å lage sitronvann på:

Skjær en sitron i tynne skiver, og press dem i et glass. Riv deretter skallet av de pressede skivene, og legg de i en mixer. Fyll den opp med iskaldt vann, og mix i ett minutt.

Helseeksperter sier at sitronvann stimulerer fordøyelsen på grunn av syrligheten sin. Det bevarer insulinet i kroppen, og sikrer at kroppen får i seg mest mulig næringsstoffer av det vi putter i oss.

Se selv i videoen nedenfor.

Del gjerne dette flotte tipset med vennene dine på Facebook!