Mammaens høyre øye sluttet å virke etter fødselen. Da ser legene det utenkelige på røntgenbildet!

6872

Kreft er en forferdelig sykdom. Det kan vel alle være enige om. 26-åringen Ashley Hallford ble dessverre rammet av kreft – på det verste tenkelige tidspunktet i livet hennes.

Ashley var gravid med sønnen Harley, da hun dro til legen for å undersøke noe hun trodde var en hoved lymfeknute. Men det skulle vise seg å være mye verre…

Ashley var lykkelig gift, og ventet sitt første barn med ektemannen. Livet var så godt som det kunne være. Men bare en måned ut i svangerskapet, kjente hun en vond klump på baksiden av hodet. Hun dro til legen for å undersøke den.

Legene trodde først at hun hadde en infeksjon i spyttkjertelen, og ga henne behandling. Det hjalp i begynnelsen, men etter hvert ble Ashleys tilstand bare verre og verre.

Da merket legene at Asheleys merkelige klump faktisk var et symptom på en svært aggressiv kreft som allerede hadde begynt å spre seg i kroppen hennes.

Hun trengte behandling umiddelbart, men kunne ikke få cellegift mens hun var gravid. Legene bestemte seg derfor for å hente ut babyen, i håp om å spare både ham å moren.

Lille Harley ble født i november 2007, etter bare 33 uker. Men han var frisk.

Like etter fødselen, begynte Ashleys kreftbehandling. Men legene hadde lite håp: kreften hadde spredt seg raskt, og de trodde hun bare hadde noen uker igjen å leve.

Ashley begynte å akseptere at hun ikke ville få se sønnen sin vokse opp. Men hun bestemte seg for at hun ville gi alt hun hadde. Lille Harley ga henne styrken til å fortsette å leve.

Kreften hadde spredt seg til Ashleys hjerne, og la trykk på en nerve. Dette resulterte i at hun ikke var i stand til å åpne det høyre øyet sitt…

Og cellegiften førte til at hun mistet alt håret sitt.

Legene fjerne deler av musklene i kjeven og nakken hennes, i et forsøk på å fjerne kreften. Men fem uker etter operasjonen, oppdaget de at den hadde spredt seg til leveren og lungene hennes. Den spredte seg raskt, og Ashley hadde svært lite tid igjen.

Hun fikk store doser cellegift. Legene kunne ikke operere svulsten i hjernen hennes, så cellegift var det siste og eneste alternativet.

I mellomtiden, prøvde Ashley å få mest mulig ut av tiden hun hadde igjen. Hun tok mange bilder av seg selv og sønnen sin, slik at han i fremtiden kan se tilbake på tiden de hadde sammen.

Så skjedde det plutselig noe…

I løpet av sommeren 2008, avslørte røntgenbilder av Ashleys hjerne et mirakel: Kreften var borte. Helt borte.

Ashley, som hadde overbevist seg selv om at hun skulle dø, fikk plutselig livet tilbake.

Men historien slutter ikke der.

Ashley ble fortalt at cellegiftbehandlingen ville gjøre det umulig for henne å bære et bare igjen. Harley ville bli hennes eneste barn.

Men to år senere ventet hun sitt andre barn, som hun fødte uten problemer. Så, i 2016, kom parets tredje barn.

I dag er Ashley mor til tre fantastiske barn, og hun har vært kreft-fri i 9 år.

Denne utrolige historien gikk virkelig rett inn til hjertet mitt. Vi må sette pris på være kjære mens de enda er i live, for livet kan fort ta en tragisk vending. Heldigvis vendte denne historien bort fra tragedien igjen.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!