Jenta kysset sin døende lillesøster på magen i sykehussengen. Da skjer det uforklarlige!

122602

Når familien Smiths andre datter Poppy ble født, måtte hun tilbringe sine første måneder av livet på intensivavdelingen på sykehuset.

Legene fant ut at lille Poppy hadde Möbius syndrome, som påvirker utviklingen av ansiktsmusklene. Dette gjør det veldig vanskelig å spise og snakke.

Men lille Poppy kunne ikke stoppes av en slik bagatell…

Familien Smith så at Poppy gjorde fremskritt på intensivavdelingen hver dag, og snart begynte de å håpe at hun kunne utvikle seg som en hvilken som helst jente.

Ting ville dog ta en ny vending når Poppys mor fant henne bevisstløs i sykehussengen en dag. Legene undersøkte jenta – og måtte fortelle foreldrene at Poppys lunger hadde blitt fylt med væske. Hjernen hennes hadde blitt skadet, og tilstanden hennes forverret seg. Legene var redd for at hun ikke ville overleve.

Rundt juletider samme år, var familien Smith med datteren sin på sykehuset. Poppys eldre søster lekte med henne, og blåste på magen hennes. Så skjedde det noe som ingen i rommet trodde var mulig: Poppy smilte for første gang i livet!

Fra det øyeblikket begynte Poppy å vise klare tegn til bedring.

Ingen kunne forklare mirakelet, men familien brydde seg ikke. De var bare glade for at lille Poppy endelig var på bedringens vei.

To måneder senere kunne Poppy både krabbe og skravle, så hun fikk reise hjem.

Familien Smith nyter nå hvert minutt de tilbringer med sitt lille mirakelbarn, og storesøsteren kan nå leke med lillesøster hver dag. Med tanke på hvilken kjemper Poppy har bevist at hun er, er storesøsteren sikker på at hun kommer til å oppnå store ting i livet.

Det er fortsatt ingen som kan forklare hva som Poppy til å plutselig begynne å utvikle seg, men det spiller ingen rolle nå. Hun er frisk og rask, og familien er mer enn fornøyd!

Del gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!