Barnevakten er alene med 3-åringen. Men bildet hun sender fra badekaret får hele internett til å måpe!

124453

15-åringen Keegan Carnahan fra Florida, USA, er barnevakt for treårige Alidy Haslam når moren ikke kan være hjemme selv. Og når Keegan kom for å passe på Alidy for litt siden, hadde hun planlagt noe helt spesielt for den lille jenta.

«Alidy hadde bestemt seg for å ha på seg havfruedrakten sin den dagen. Så jeg tenkte det ville være kult om jeg tok på meg min også. Jeg kjøpte en drakt når jeg var tolv, så det var bare å grave den frem og vaske av den,» forteller Keegan.

Keegan tok et bilde av dem, og sendte det til moren til Alidy. Og det varmet hjertet hennes å se ansiktet til Alidy lyse av glede.

Faren til Alidy døde for noen måneder siden, og det var svært sjeldent at den lille jenta smilte og lo lenger.

Etter de to havfruene hadde kost seg lenge i vannet i badekaret var treåringen overbevist om at Keegan var en ekte havfrue: Både på grunn av den realistiske halen og på grunn av det lyserosa håret hennes. Nå vil Alidy farge håret sitt rosa, for å se ut akkurat slik som forbildet hennes, Keegan.

For en fin overraskelse fra Keegan! Den lille jenta trengte tydeligvis å styrke troen sin på at verden er god og magisk etter at hun mistet den kjære pappaen sin, og da er det godt å se at en 15-åring tar ansvar!

Vi ønsker de to flotte havfruene mange fine stunder sammen, og har lyst til å kåre Keegan til «Verdens beste barnevakt!» – er du ikke enig?

Del denne nydelige historien med venner og familie på Facebook!