Han blir ubekvem når en fremmed tar hånden hans. Så innser han HVORFOR og klemmer hardt tilbake!

4107

Om en fremmed plutselig hadde grepet hånden min for å holde den på bussen tror jeg jeg hadde fått sjokk og rykket hånden raskt til meg. Det var enda godt helten i denne historien IKKE reagerte slik.

For vi har kanskje lett for å snu situasjoner til å handle om bare oss selv: «Hva vil han MEG?», «Hvorfor holder han MIN hånd?», «JEG kjenner ham ikke…». Men da har vi glemt at mennesker gjør ting for sine egne grunner. Og det var godt at 21 år gamle Godfrey Cutto tok ett sekund for å tenke «Hva kan være grunnen til at denne mannen gjør dette akkurat nå?» når den fremmede mannen i stillhet klemte hånden hans på bussen.

Mannen hadde spurt forsiktig om han kunne håndhilse på Godfrey litt tidligere, og da Godfrey gav ham et nølende ja, slapp bare ikke mannen hånden hans etterpå.

21 årige Godfrey ble litt ukomfortabel og lurte på hva som egentlig foregikk, men så skjønte han plutselig at mannen var ikke helt frisk.

«Jeg bare tillot det, hva annet skulle jeg gjøre liksom? Noen ganger må man slutte å bare tenke på seg selv, og heller sette andres behov foran sine egne,» sier Godfrey til Inspire More.

Godfrey holdt mannens hånd gjennom hele bussturen og blunket ikke engang når den fremmede lente seg mot skulderen hans. En annen passasjer på bussen syntes at øyeblikket de to delte var så fint at han tok bilde av det og publiserte det på Facebook. Og etterpå tok det ikke lang tid før en slektning av mannen på bussen kontaktet Godfrey og takket ham for den gode gjerningen.

Det viser seg at mannen på bussen heter Robert og er lett utviklingshemmet. Alt han ville var å kjenne trygghet fra en venn, noe han fikk når Godfrey holdt hånden hans hele veien hjem.

Siden bildet ble publisert har det blitt delt over 14 000 ganger, og Godfrey hylles av tusenvis av mennesker over hele verden.

Godfrey skjønte at mannen trengte støtte og trygghet den dagen på bussen, og da ville han hjelpe. Del denne historien gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle denne uselviske 21 åringen!