Alle var mot at milliardæren skulle gifte seg med den unge kvinnen. Når han dør, sjokkeres hun av hans siste ønske!

419562

Den 68 år gamle bohemen Marcel Amphoux levde et svært tilbaketrukket og sparsomt liv, i de franske Alpene.

Han var en slags eremitt, og bodde i en liten hytte – uten innlagt vann og strøm.

Man takket være sin enkle livsstil, var han i stand til å spare seg opp en enorm formue.

Han eide også en del jord i Alpene, nær den lille franske landsbyen Puy-Saint-Pierre, som han hadde arvet fra sine foreldre.

Den ubrukte jorden hadde en perfekt beliggenhet, og ville være ideell for et vinterparadis – med luksushotell og skibakker.

Verdien på landet økte også jevnlig med flere millioner i året – men Marcel var aldri interessert i å selge.

Marcel satt altså på en enorm formue, men fra utsiden var det ingenting som indikerte at denne ensomme mannen var god for flere millioner.

Han ville dog dele rikdommen sin med noen få utvalgte, hovedsaklig familie og venner. Derfor bygde han noen få hytter, hvor venner og familie kunne bo gratis.

Kvinner hadde aldri interessert Marcel, men da han møtte den 21 år yngre kvinnen Sandrine Devillard fra Paris, ble alt forandret.

Sandrine, en urban kvinne med sine røtter i Paris, banket på døren til Marcels ydmyke hjem i 2010. Hun forklarte at hun var en megler, og at hun var veldig interessert i å kjøpe landet han eide.

Marcel nektet umiddelbart. Men når Sandrine ba han med ut på middag, takket han straks ja.

Det tok ikke lang tid før de var forelsket.

Men både venner og familie prøvde å advare Marcel: Alle var enige om at denne mystiske kvinnen bare var ute etter pengene hans.

Og det uvanlige paret tiltrakk seg virkelig mange blikk: Han var en enkel bondegutt, og hun var en storby-kvinne med dyre designerklær.

Den franske avisen Le Point beskrev Marcel som en «eremitt som levde som en bjørn» oppe i de franske fjellene.

Fra utsiden så det absolutt ut som Sandrine Devillard bare var interessert i Marcels rikdom. Men samtidig virket Marcel glad for å ha funnet sitt livs kjærlighet. Og bare ett år etter det første stevnemøtet, giftet de seg i 2011.

Paret giftet seg i rådhuset i Puy-Saint-Pierre. Sandrine var kledd i en skinnende designerkjole, og holdt en bukett blomster i hånden. Tannløse Marcel derimot, hadde ingen dyre klær på seg.

Og protestene fra gjestene var høylytte.

«Folk buet og skrek. Alle kjente Marcel godt, og følte at Sandrine bare var ute etter eiendom og penger.» sier landsbyboeren Jaques.

Sandrine ble veldig såret av anklagene, men etter bryllupet ble skeptikerne flere…

Sandrine fortsatte å bo i Paris, og Marcel ble i den lille hytta si i Alpene. Det nygifte paret møttes knapt.

«Marcel er en mann som hører hjemme i middelalderen, kanskje til og med steinalderen.» forklarte Sandrine da, og fortsatte:

«Jeg er en ekte Pariser. Jeg bor fortsatt her. Men jeg vil møte min mann så ofte jeg kan. For å møte ham, og få ham til å le.»

Men bare ett år etter det omstridte bryllupet, økte mystikken.

Marcel satt i bilen sammen med to av Sandrines venner når ulykken inntraff. Sjåføren mistet kontroll på bilen, og Marcel døde i ulykken. Sandrines venner overlevde.

Det gikk rykter om at Sandrine hadde noe å gjøre med ulykken, men det fantes ingen bevis.

En knust Sandrine gråt gjennom hele begravelsen, men hun fikk ingen medlidenhet fra Marcels familie og venner. I forbindelse med begravelsen, hadde Sandrine nemlig kunngjort at hun var Marcels eneste arving, og at hun skulle bli multimillionær.

Hun avslørte samtidig at hun skulle kaste ut alle leieboerne som bodde på Marcels eiendommer. Dette fikk reaksjonene til å nå kokepunktet.

Men midt oppi det hele, kom det en beskjed om snudde alt på hodet. Marcels testament ble offentliggjort, og alle fikk seg et sjokk – spesielt enken Sandrine.

Det viste seg at Marcel, kort tid før hans død, hadde skrevet i testamentet at alle eiendelene og pengene hans skulle gå til familie og venner. Han ga også bort hyttene han hadde bygd til vennene sine.

Sandrine fikk ingenting. Det virket nesten som om Marcel til slutt hadde fattet en mistanke om hva hun var ute etter.

Sandrine hevdet dog at Marcels signatur på testamentet var forfalsket, og tok saken til retten. Men i 2016 kom den endelige dommen, som sa at signaturen var ekte.

DEL gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!