Den gravide kvinnen ble forlatt, og sittende med et fjell av gjeld. Så ser hun noe i ovnen – og åpner luken!

8941

Det skulle bli et bra år.

Amanda og ektemannen skulle endelig bli foreldre, etter å ha prøvd i tre lange år – og det var endelig tid for å flytte inn i drømmehuset paret hadde spart til, og restaurert i to år.

Men en dag forandret alt seg…

Amanda var gravid i 36. uke, og de hadde nettopp flyttet inn i drømmehuset, da mannen hennes plutselig sa at han ville forlate henne.

Det kom som lyn fra klar himmel.

«Det jeg følte var mest sjokk, antar jeg. Det var jo ikke det vi hadde planlagt. Eller hva jeg hadde planlagt. Det var veldig tungt.» sier Amanda.

Alle pengene hadde blitt investert i huset, som høygravide Amanda ble sittende alene i – i tillegg til et fjell av gjeld.

Drømmen hadde vært å bo i huset og oppdra barnet der, men det føltes nå umulig.

Men når alt så mest håpløst ut, fikk en radiostasjon i Sydney høre den hjerteskjærende historien. De bestemte seg umiddelbart for å gjøre noe med saken, og inviterte Amanda til studio.

«Da vi hørte Amandas historie, måtte vi gi henne noe hun aldri ville glemme.» skriver radiostasjonen KIIS 1065 på Youtube.

Amanda visste ikke helt hva hun skulle forvente.

Snart ba radiovertene henne om å se mot TV-skjermen i studioet. Der så hun et kjent hus – og på innsiden ventet en helt rekke med overraskelser, ikke minst i ovnen…

Se klippet nedenfor for å se hvilke overraskelser som skjulte seg på innsiden av huset!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!