Mannens kropp blir svart, og han har ingen anelse om hvorfor. Men det viser seg at hans 3-årige sønn er årsaken!

134775

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan virke uhyggelige for enkelte lesere.

Livet så bra ut for Kevin Breen: Han nyter hver dag med sine tre barn, og sin kone Julie. Det var ikke før nylig at Kevin skjønte hva skjebnen hadde i vente for ham. En tilsynelatende harmløs infeksjon ville koste ham resten av livet. Det hele begynte to dager etter julaften i 2016, da Kevin utviklet symptomer på influensa…

Når tilstanden hans ble verre, tok familien han med til et sykehus i Grand Rapids i Michigan, hvor legene først og fremst ble forvirret. Alt så ut til å peke mot en influensainfeksjon, men tilstanden ble bare verre og verre. Hele kroppen til Kevin ble påvirket, og organene begynte å svikte. Og mens legene prøver å finne årsaken, forsøker Kevin å holde seg optimistisk.

I mellomtiden har blodsirkulasjonen stoppet helt opp i Kevins armer og ben, fordi kroppen prioriterer de vitale organene. Tiden renner ut, og Kevins lemmer dør gradvis. Så, ved en ren tilfeldighet, fant legene ut at Kevins 3 år gamle sønn nylig hadde en streptokokkinfeksjon – dette var årsaken til Kevins dramatiske tilstand!

Kevin hadde blitt smittet av infeksjonen, som hadde migrert til magen. Der fikk kroppens hans store problemer med å bekjempe infeksjonen. En CT-scan viste at 1,5 liter puss hadde akkumulert i bukhulen hans. I tillegg hadde nyrene hans begynt å svikte, og han ble koblet opp til en dialysemaskin. Lemmene hans så nå skremmende ut!

For det døde vevet var det allerede for sent. Kevin må amputere armer og ben. Han har mistet nesten all følelse i hender og føtter, men han er heldig – han overlever. Inntil videre er han hjemme med sin kone og deres barn – ihvertfall frem til amputasjonene skal utføres.

Kevin vil miste sin venstre hånd, og flere fingre på høyre hånd. Begge føttene hans skal delvis amputeres. Men han er bare glad for at han er i live – familien gir ham styrke.

Så utrolig skummelt! Hvem hadde trodd at noe som i starten virket som influensa kunne være noe så dramatisk? Og det var en tilfeldighet som gjorde at legene fant ut hva årsaken var. Kevin kan leke med sine barn og tilbringe tid med kona si, og er nå utenfor faresonen. Han prøver å være optimistisk for fremtiden. For å dekke kostnadene for behandlingen, og for å øke bevisstheten om symptomene og farene ved denne infeksjonen, har familien satt opp en nettside hvor de tar i mot donasjoner.

Selv om det fortsatt er en vanskelig vei å gå for Kevin og hans familie, er det verst over. De vet at de gir hverandre styrke, og at de kan takle alle hindrene som plasseres foran de.

For en sterk vilje og et utrolig mot! Stå på!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!