Disse 7 vanlige rutinene kan avsløre UTROLIGE hemmeligheter om personligheten din!

3162

Vi har alle tillagt oss vaner vi trives med og som funker for oss. Vi tenker kanskje ikke over det lenger en gang, det har bare blitt en del av oss. Vi skriver på en viss måte, vi spiser på en viss måte og vi MÅ henge toalettrullen på en viss måte for at det skal bli «rett». Noen som kjenner seg igjen?

Men vi tenker kanskje ikke over hva disse vanene sier om oss som personer. Og det er faktisk ganske avslørende!

1. Håndskriften din

Håndskriften din kan avsløre utrolig mye, og håndskriftanalyse blir jo faktisk brukt som et hjelpemiddel i etterforskning i kriminelle saker for å skape en «profil» av personligheten til den kriminelle. For eksempel, så skriver Tip Hero at hvis du skriver ordene tett sammen så betyr det at du elsker å være rundt folk og søker kontakt. Men om du skriver lite og ofte får beskjed om at det er vanskelig å lese, betyr det heller at du er litt blyg, i motsetning til de som skriver stort og er utadvendte og liker å ta plass i sosiale situasjoner.

2. Hvordan du mailer

Nå er det ikke alle som mailer hver dag, Business Insider kan uansett fortelle at hvordan du komponerer mailer kan forklare en hel del om hvordan du er som person. For eksempel, om du bruker ordene «jeg», «meg» eller «mitt» ofte når du skriver er du ganske selvopptatt… Men det har også mye å si hvordan innboksen din er organisert: Om du har massevis av uleste e-mailer i innboksen din tyder det på at du er en ganske urolig person, eller at du kan ha en form for angst. Men de som har det ryddig og leser eller sletter mailer når de kommer inn i innboksen elsker å ha kontroll og total oversikt og styring på ting.

3. Hvordan du sover

Hvordan vi sover sier mye om oss siden det er da vi minst bevisste på hvordan vi opptrer selv. Mange av oss bytter litt sovestilling i løpet av natten, men se hvordan du oftest pleier å våkne opp – da er dette din dominante sovestilling!

Om du sover på ryggen: Gratulerer! Du er en avslappet person, og det sies at de som sover på ryggen er de som har best selvsikkerhet og er svært trygge på seg selv. Om du sover på ryggen er du mest sannsynlig alltid klar for å ta imot nye utfordringer og er åpen til ny informasjon. Men pass på! Om armene og beina dine ligger spredt ut til sidene tyder det på at du er noe arrogant…

Sover du derimot i fosterstilling med beina dratt opp mot magen tyder denne sovestillingen på at du føler deg utrygg eller at du bekymrer deg for noe. Om du sover på magen viser det at du er betydelig mer rolig. De som sover på magen liker å bestemme, og tror alltid at deres beslutninger er de beste. Det er derfor de ikke er særlig gode på å ta til seg kritikk…

Sover du derimot på siden kan det tyde på at du er analytisk og stabil. du overveier nøye alle beslutninger du tar og du er svært pålitelig. De som sover på siden har ofte lettere for å tilpasse seg nye situasjoner og takler motgang lettere enn andre, skriver Lady Life Hacks.

4. Hvordan du kjører bil

Er du en av de som kun har én hånd på rattet når du kjører? Da er du en av de som er svært avslappet og du bryr deg mest sannsynlig om hvordan du ser ut. Om du derimot kjører med hendene limt fast på rattet på klokken 10 og 14, er du svært opptatt av å holde deg til fartsgrensen og du er nok litt mer forsiktig av deg som person. Dette skriver Tom Vanderbilt, forfatteren av boken Traffic: Why We Drive The Way We DO and What It Says About Us.

5. Matvaner

Det er alltid én person som sitter igjen med masse på tallerkenen og som spiser lenge etter at de andre er ferdige. Huffington Post forklarer at denne personen vet å sette pris på ting. Om dette er deg så liker du også å ta det med ro, og ikke stresse, men det kan også tyde på at du har dårlig apetitt!

Så har vi de som spiser for fort. Disse er utålmodige folk, og føler at de har mye å gjøre. Men å spise for fort kan være dårlig for kroppen, så ta litt ekstra hensyn til dette hvis du kjenner deg igjen (det gjør i hvert fall jeg!).

[adsense2]

6. Cravings

Elsker du sjokolade? Det er ingenting å skamme seg over! «Sjokoholikere» er kjent som flørtende og emosjonelle, og noen er også litt dramatiske. MSN Wellness sier at de største sjokoladeelskerne også er svært feminine kvinner og typisk «tøffe» menn.

De som derimot elsker sitrusfrukter er de som er bekymret for helsa, og har en tendens til å være litt engstelige, noe de kurerer med sitrusfrukter, som virker beroligende. Det ser også ut til at de som elsker sterk og godt krydret mat er de som har stort fokus på detaljer og som setter pris på det lille ekstra.

7. Hvilken vei du plasserer toalettpapiret

Til slutt: Du har kanskje en tendens til å alltid henge toalettrullen på samme måte, slik at papiret vender utover eller innover? Dette er det en grunn til: I en artikkel publisert av Business Insider viser de det 124 år gamle patentet der oppfinneren av toalettpapir, Seth Wheeler viser hvordan det egentlig skal henges. Den rette måten å henge det på er *trommevirvel* med papiret hengende UT fra veggen!

Ifølge samlivseksperten Gilda Carle har studier vist at de som henger toalettrullen med papiret ned langs veggen er ydmyke og noen ganger underlegne, mens de som henger det den «rette» veien er mer dominante.

 

Så, hvordan føler du dette stemte med deg? Man skal jo alltid ta slike personlighetstester med en klype salt, men det er jo litt morsomt å se likevel!

DEL gjerne dette videre med venner og familie på Facebook!