Sykdommen gjorde at hun så slik ut. Men når hun får en neseoperasjon? SE den utrolige forvandlingen!

1346

Tobarnsmoren Pamela hadde fin hud, helt til hormonene tok overhånd for rundt 15 år siden. Siden den gang har hun slitt med akne. Men det var ikke før etter tenårene det verste begynte…

Etter at hun fikk sitt andre barn, la hun merke til at formen på nesen hennes forandret seg. Pamela ble diagnostisert med rhinophyma, en inflammatorisk hudsykdom som kan føre til en «oppsvulmet» nese.

Sykdommen hadde en kraftig effekt på utseendet hennes, noe som knuste selvtilliten hennes. I et intervju på TV-programmet «The Doctors» i oktober i fjor, beskrev en gråtkvalt Pamela sin kamp mot rhinophyma.

«Sykdommen hindret meg i å forlate huset. Jeg har slitt meg angst i lang tid.»

Pamela tok kontakt med TV-programmet i håp om å finne en kur. Og heldigvis var de i stand til å sette henne i kontakt med en dermatolog som var villig til å hjelpe henne med den tøffe tilstanden.

[adsense2]

 

For å få tilbake utseendet hun en gang hadde, måtte hun gjennomgå en noe invasiv behandling. Selv om rhinophyma kan behandles med tropiske kremer i de tidligste stadiene, kreves det kirurgiske inngrep i tilfeller som Pamelas.

Og siden Pamela på tappert vis hadde stått frem og delt sin historie med verden, ønsket «The Doctors» å belønne henne med den hjelpen hun trengte.

Noen måneder senere møtte Pamela og Dr. Ann Zedlits, dermatologen, opp på «The Doctors», for å snakke om resultatene. Og de var virkelig utrolige! Hun er knapt gjenkjennelig etter operasjonen!

I videoen nedenfor kan du se Pamelas fantastiske forvandling – en forvandling som virkelig har gitt henne selvtilliten tilbake!

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!