Tvillingene har ikke tilbrakt én natt fra hverandre på 15 år. Men se hva som skjer når de blir adskilte!

1124

De identiske tvillingene Sara og Amanda begynte å oppføre seg merkelig allerede som småbarn, og de hadde sine egne hemmelige ritualer. Moren la merke til at når de for eksempel skulle ta på seg skoene kunne det ta timevis.

Hvis sokkene var rynket nektet de å fortsette, og skolissene måtte bli knyttet på en viss måte. Jentene ble diagnostisert med tvangslidelse.

Tvangslidelsene ble så ille at Sara og Amanda kunne dusje i 10 timer, og skrubbe huden så kraftig at huden ble revet av.

De følte seg fanget og torturert av sykdommen, men så fikk de som voksne heldigvis et kirurgisk inngrep som gjorde at de klarte å kontrollere tvangslidelsene bedre. De føler at de nå har et mye mer «normalt» liv, der de kan forlate huset, ha venner og jobber igjen.

Det er bare én ting de har igjen. De har ikke klart å tilbringe en eneste natt fra hverandre de siste 15 årene.

[adsense2]

 

Så, når tvillingene deltar på TV-programmet «The Doctors», blir de utfordret til å tilbringe en natt i hvert sitt rom på et hotell. De to søstrene var vettskremte, men sa at de skulle prøve. Og i video-dagbøkene der de dokumenterte natten får man se hvor ufattelig alene de føler seg. Men det utrolige skjer, og de kommer seg gjennom natten.

«Jeg er virkelig stolt av dere to for at dere deler denne historien, får at dere gikk gjennom denne opplevelsen, og for at dere forklarer til de der hjemme om alt det dere har gått igjennom,» sier Dr. Travis Stork.

Se videoen, og DEL den gjerne videre på Facebook!