Den hjemløse 55-åringen får en makeover. Men når han ser seg selv i speilet, brister han ut i GRÅT!

20695

Det er et liv ikke mange av oss i Norge har måttet føle på kroppen heldigvis, men det å leve som hjemløs er et utrolig usikkert og hard liv. Og det var et liv som spanjolen José Antonia levde i mange år.

José var elektriker før depresjonen tok ham, og før han visste ordet av det sto han uten jobb, hus eller mat. Desperasjonen tvang ham til å tjene penger til mat gjennom å jobbe som en uregistrert parkeringsvakt.

Men så tok livet en litt ny vending en dag han befant seg i Palma, og han ble invitert inn til en frisørsalong. Eieren av salongen, Salvatore Garcia, tilbød José en livsforandrende makeover.

José hadde ikke barbert eller klippet seg på svært lenge på dette tidspunktet, og det grå håret hang langt nedenfor skuldrene. Men etter en barbering, hårklipp, farging og klesbytte så absolutt ikke José ut som en arbeidsløs mann lengre!

«Ingen kommer til å kjenne meg igjen nå om jeg ikke sier hvem jeg er,» utbryter han når han ser seg selv i speilet for første gang.

Forvandlingen skjedde i 2015, men det er først nå den har begynt å spre seg som ild i tørt gress rundt om i hele verden.

[adsense2]

 

Nå, to år senere, leter José fremdeles etter fast jobb, men han han får økonomisk støtte fra et anonymt foretak, ifølge Unilad.

«Det var ikke bare en utvendig forandring. Det forandret hele livet mitt. Alt jeg vil nå er å ha en skikkelig jobb,» sier José.

Se den utrolige forvandlingen med egne øyne i videoen nedenfor, som begynner på 1:50 inn i videoen. Videoen er på spansk, men man trenger ingen undertekster for å forstå Josés utrolig rørende reaksjon!

Del denne utrolige forvandlingen med vennene dine på Facebook!