Flyvertinnen sier at mammaen ikke får fly med sine 2 babyer. Da gjør den fremmede damen dette!

964

Selv de mest tålmodige og rolige individer kan bli veldig stresset når de skal reise. Å navigere seg gjennom flyplasser, gates og reiseplan, med bagasjen på slep, kan være veldig utfordrende. Men har man med seg babyer eller barn, blir utfordringen plutselig mye tøffere.

Mackenzie Murphy er en mote- og livsstilblogger fra USA. Hun delte en av sine siste reiseopplevelser på Facebook. Hun forventet et kort flytur som skulle gå som smurt. Men flyet var veldig forsinket. Passasjerene måtte vente i over to timer før flyet endelig kunne ta av.

Mackenzie var naturligvis frustrert over situasjonen, men plutselig innså hun at en anne passasjer hadde det mye tøffere. I Facebook-innlegget skriver hun:

«Vel, gårsdagens reise som skulle være enkel og kjapp, ble omgjort til en utrolig lang hjemreise. Jeg må dele dette, fordi det gjenopprettet min tro på menneskeheten. I går var det en kvinne som skulle ta samme fly som meg, som hadde tvillinger – omtrent 6 måneder gamle. Det en veldig full flyvning, så flyplassarbeiderne begynte å laste folks håndbagasje i bagasjerommet under flyet før ombordstigningen. 

De tok denne kvinnens bilstol, og hun måtte da holde tvillingene i armene, siden de ikke var store nok til å sitte for seg selv. Da hun satte seg på flyet, kom en flyvertinne bort til henne og sa at hun ikke kunne holde babyene slik, og sa at hun måtte gå av flyet.

En annen mor, som satt foran meg, meldte seg frivillig til å holde den ene babyen. Husk at flyturen egentlig skulle vare i 45 minutter, men vi endte opp med å stå på rullebanen i to og en halv time!

Uten å klage, holdt denne kvinnen den andre kvinnens baby, matet ham og fikk han til å rape. Datteren hennes begynte å gråte, men da sa moren rolig til henne:

‘Vår jobb er å hjelpe andre mennesker. Denne moren er helt alene, uten hjelp, og trenger virkelig en annen mors hjelp.’

Hun fortsatte å holde ham og synge til ham – helt til han sovnet, og sov resten av turen. Hjertet mitt er fortsatt varmt. Moralen i denne historien er at når du ser noen som trenger hjelp, gjør det rette og hjelp dem!»

[adsense2]

 

En bilbarnestol er selvfølgelig det beste alternative for en baby på en flytur, i tilfelle man får uventet turbulens. Men disse to mødrene gjorde det beste ut av en vanskelig situasjon, og håndterte problemet praktfullt.

Del gjerne denne fantastiske historien med dine venner på Facebook!