Voldtektsmannen angriper kvinnen. Men det hun gjør da, hadde han nok IKKE regnet med!

1195

Mange kvinner synes at det å gå alene på folketomme steder er uhyggelig. Vi hører stadig om andre kvinner som blir angrepet når de er alene, og frykten sitter inne i mange av oss. Statistikkene derimot sier noe annet. Nemlig det at nesten 70% av seksuelle overgrep skjer der vi føler oss tryggest: våre egne hjem. Bare 20% av overgrepene skjer på offentlige steder som i mørke bakgater og parker.

Men for Kelly Herron fra Seattle (USA) ble nettopp dette marerittet en virkelighet. Kelly er en dedikert langdistanseløper og siden hun trente seg opp til et maraton måtte hun stoppe på et offentlig toalett i ved en parkeringsplass.

Ved vasken ble hun plutselig grepet tak i bakfra og kastet i bakken. En mann hadde gjemt seg i en av båsene og ventet på at en kvinne skulle komme inn alene. Han presser henne i bakken.

Men da skjer det noe med Kelly. Man vet aldri hvordan man ville reagert i en slik situasjon, men Kelly blir rasende og henter ut styrke hun ikke ante at hun hadde. Hun slåss tilbake. Hun klorer ansiktet hans, slår og sparker ham, og skriker i ansiktet hans: «Ikke med meg, drittsekk!»

Kelly hadde tatt et selvforsvarskurs og bruker nå alt hun har lært. Og ikke bare klarer hun å dytte ham av seg, men hun skubber ham inn i en av båsene og blokkerer døren med sin egen kropp. Så ringer hun til politiet.

Gary Steiner, som voldtektsmannen heter, blir arrestert og sitter nå inne på grunn av voldtektsforsøket.

 

[adsense2]

 

 

Kelly publiserte historien sin med bilder av skadene sine på Instagram.

«Jeg måtte sy i ansiktet, kroppen min er full av blåmerker, men sjelen min er uskadd,» skriver hun.

Utrolig… I slike situasjoner reagerer vi alle forskjellig for å på best mulig måte prøve å redde livet. For Kelly var det instinktet som sa at hun måtte slåss, og overfallsmannen fikk seg en lærepenge han sent vil glemme!

Del denne utrolige historien med dine venner på Facebook!