Hun tror babyen blåser en boble på ultralydbildet. Men så avslører legene hva det EGENTLIG er!

1477

Når Tammy Gonzales fra Miami var på en rutinemessig ultralyd, oppdaget hun noe som så  ut til å være en gigantisk boble som kom ut av babyens munn. Uten å tenke særlig på det, spurte hun legene om hun hadde noe å bekymre seg for.

Ved nærmere undersøkelse, fant legene ut hva det var – og det var langt fra ufarlig! Det viste seg å være noe som kalles tvilling-cyste, som er en ekstremt sjelden, og vanligvis dødelig svulst.

Gonzales ble anbefalt å ta abort, da det var stor sannsynlighet for at hun hadde en spontanabort i vente.

Men Gonzales nektet å abortere. Hun insisterte på at det var noe legene kunne gjøre for å fjerne svulsten. De advarte henne om at svulsten bare kunne bli verre hvis hun fortsatte svangerskapet, men det brydde hun seg ikke om.

Etter mange konsultasjoner og grundig forskning, snublet Gonzales over en prosedyre som kalles endoskopisk kirurgi. Prosedyren hadde aldri blitt forsøkt før, men hun insisterte på at legene prøvde den for å redde babyen hennes.

Dr. Ruben Quintero ble den første til å utføre operasjonen. Han snek et lite kamera og kirurgiske verktøy gjennom et lite snitt i Gonzales’ mage, og inn i fostersekken.

Kameraet tillot Quintero å se nærmere på svulsten, slik at han kunne estimere risikoen ved å skjære den bort.

 

[adsense2]

 

«Det var et avgjørende øyeblikk.» sier Dr. Quintero. «Vi gikk videre, og skar over stammen på svulsten – og riktignok falt resten av svulsten av.»

Gonzales ble utrolig lettet over å se svulsten gli unna babyens ansikt på ultralydbildene. Og selv om svulsten var for stor til å fjerne gjennom fostersekken, var den ikke lenger farlig for Gonzales eller babyen. Så svulsten ble flytende i livmoren til selve fødselen fant sted, fire måneder senere. Etter fødselen viste det seg at svulsten hadde blitt betydelig mye mindre enn den først var.

For en utrolig historie! Hvis Tammy Gonzales hadde hørt på de første anbefalingene, hadde hun ikke hatt datteren Leyna i dag. Leyna er forøvrig helt frisk – det enste preget hun bærer er et lite arr på munnen.

Del gjerne denne mirakuløse historien med dine venner på Facebook!