Den sjokkerte adoptivmoren løp gråtende fra fødestuen. På grunn av datterens uvanlige ansikt!

1117

36 år gamle Christina Fisher fra Florida i USA, legger ned sin 5 måneder gamle datter Abigail Lynn. Men at Abigail nå kan ligge i armene til moren, er dog ingen selvfølge. Abigail skulle nemlig adopteres bort – noe som ble bestemt allerede før hun kom til verden. Christina var arbeidsledig og bodde i en campingvogn under svangerskapet. Hun hadde derfor bestemt seg for å adoptere bort babyen sin, da hun fryktet at hun ikke ville være i stand til å ta vare på henne selv.

Når Abigail ble født 1. januar 2016, så legene at noe var galt med henne: Hun ble født med et misformet ansikt, noe som tidligere ikke ble lagt merke til på ultralydbildene.

Når adoptivmoren kom på fødestuen for å se Abigail for første gang, begynte hun å gråte, også forlot hun sykehuset. Christina hørte aldri mer fra henne.

Christina så på adoptivmorens hysteriske reaksjon som et tegn: Et tegn på at hun måtte ombestemme seg angående adopsjon, og ta vare på Abigail selv.

«Jeg visste at jeg ikke bare kunne gi opp.» sier Christina. I motsetning til adoptivmoren, ble hun forelsket i babyen, som ble født med det såkalte Treacher-Collins syndromet – en genetisk sykdom som fører til misdannelser i ansiktet.

Men til tross for alt, ble ikke Abigails mentale tilstand påvirket av syndromet, og hun vil kunne leve et normalt liv – bortsett fra noen kirurgiske korreksjoner som må gjøres senere i livet.

«Det finnes leger med Treacher Collins, og til og med en mannlig modell.» sier Christina.

For å dele den grenseløse kjærligheten, ble Christina og Abigail fotografert av Oksana Peery like etter fødselen. De nydelige bildene spredte seg raskt på twitter, og viste adoptivmoren hva hun gikk glipp av.

 

[adsense2]

 

Christina står ved avgjørelsen sin, og er glad for at hun droppet adopsjon.

Den modige Christina har vist hva det vil si å være en ekte mor: å elske barnet sitt betingelsesløst, uansett hvilke utfordringer som dukker opp. Og egentlig har hun den overfladiske adoptivmoren å dømme – for uten hennes forhastede reaksjon, hadde nok ikke Christina holdt sin unike datter i armene i dag.

Del denne artikkelen hvis du også synes Abigail er en nydelig liten jente!