Du har garantert hørt denne låten tusenvis av ganger. Men DENNE versjonen vil garantert røre deg til tårer!

533

Alle kjenner til John Lennons sang «Imagine» – men denne gruppen har satt sitt eget preg på den klassiske låten, og det med et utrolig sterkt budskap. De kombinerte stemmene og den rørende teksten skaper en så fantastisk versjon av denne låten, at vi synes alle bør høre den minst en gang i livet!

Pentatonix er en amerikanske acapella-gruppe på fem vokalister. Utgivelsene deres er for det meste i pop-sjangeren, og er som regel coverversjoner av eksisterende sanger. Men denne versjonen av John Lennons «Imagine» er virkelig noe for seg selv.

Lennons inspirasjon kom da han prøvde å forestille seg en verden med bare fred, og uten splittelser blant alle mennesker. Sangen ble umiddelbart en stor suksess, og det har i senere tid blitt laget utallige versjoner av den, av forskjellige artister og grupper, i håp om å spre budskapet om fred og kjærlighet.

[adsense2]

 

Og det var nettopp det Pentatonix gjorde med denne hårreisende versjonen!

Gruppa fremfører sangen mens du holder opp ulike skilt, for å understreke poengene i sangteksten. Uansett hvem du er, hva du tror på, eller hvem du elsker, er vi alle mennesker som fortjener den samme respekten. Å gå sammen som mennesker kan bare gjøre verden til et bedre sted. Hør den Pentatonix’ fantastiske prestasjon i videoen nedenfor.

[adsense2]

 

Del gjerne den talentfulle gruppas sang med dine venner på Facebook!