På sitt dødsleie ber tanten ham om å se under symaskinen. Da avsløres den 70 år gamle hemmeligheten!

190089

Når Carl Sabatinos tante lå på dødsleiet i 2015, hadde ingen i familien anelse om hva hun i årevis hadde gjemt en ekte skatt. Men like før hun døde, ba hun Carl om å ta en titt inni den gamle symaskinen hennes.

Carl ble selvfølgelig litt forvirret, men gjorde som han ble fortalt. Da han kikket under symaskinen, ramlet det plutselig ut et maleri. Et maleri han kjente igjen fra barndommen.

«Jeg og broren min pleide å kalle det for «damen med den fjærete hatten» husker Carl.

Men det var ikke et hvilket som helst maleri av en kvinne med en rar hatt: Det skulle vise seg å være et maleri kalt «Woman with a cape» – malt av selveste Pablo Picasso. Carls onkel hadde kjøpt maleriet under 2. verdenskrig. Prisen på maleriet var den gang på 30 amerikanske dollar (250 norske kroner).

Carl tok umiddelbart kontakt med takstmann og kunstekspert Richard Beaulieu, for å finne ut mer om maleriet.

 

[adsense2]

 

 

«Tidsperioden, dokumentene som fulgte med, signaturen og analyser. Alt overbeviser meg om at dette er et ekte Picasso-maleri.» sier Richard.

Maleriet sies å ha et fingeravtrykk fra Picasso på seg, noe som vil gjøre det enda mer spesielt enn det allerede er. Verdien på maleriet er i dag mellom 200 og 300 millioner kroner!

Ikke verst å finne noe sånt i sin tantes gamle symaskin.

Se videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!